15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Ползите от суроватъчният протеин

Ползите от суроватъчният протеин

✔ Ползите от суроватъчният протеин✔

 

 

✔ Когато говорим за суроватката получена от преработката на краве мляко ние споменаваме сложна протеинова бленда съставена от по-малки протеинови фракции като бета-лактоглобулин,алфа-лакталбумин,имуноглобулин и тн.Сегашните лаборатории са способни да отделят по-силно биоактивните фракции от суроватката и да ги използват в по-пречистен вариант за протеинови суплементи.
 
✔ Ползата от протеиновите суплементи не е изразена само в изграждането на мускулни влакна.Някой от пептидите има защитна функция като засилват имунната системата,забавят ефектите на стареенето и намаляват риска от рак.
 

✘ Защо суроватъчен протеин за мускулна маса? ✘

 
Модерните суроватъчни протеини които са пречистени от лактоза и мазнини и съдържат само “добрите протеини” са най-бързо и лесно усвоимите от организма.Изследвания са доказали,че те имат свойството да намалят нивото на Кортизол-хормон на стреса.
 

✘ Един от най-добрите БЦАА профили! ✘

Суроватъчният протеин и неговите ползи не свършват до тук!Той има един от най-добрите биологични индекси.Най-добрият аминокиселинен профил и способноста да покачва синтеза на жизненоважни антиоксиданти за тялото,което възстановява баланса на тялото.
 

✘¡✘ Направете вашият избор за суроватъчен протеин от най-усъвършенстваните протеини в асортимента на Musclepower! ✘¡✘ https://musclepower.bg/

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings