15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Важността на минералите

Важността на минералите

✔✔ За повечето от нас грижата за здравето е хубавата храна, редовната активност и достатъчния прием на витамини.Често обаче забравяме обаче важността на минералите и тяхното жизненоважно значение на оптималното функциониране на тялото ни.

✔✔ Те съставляват 4% от човешкото тяло и се получават от външни източници. По същество, минералите са катализатор, който поддържа тялото – здрави кости, зъби и мускули – поддържа Ph баланса, нервната система и метаболитните процеси.

✔ За да сте сигурни, че приемате достатъчно минерали:
– Консумирайте повече органични храни
– Променяйте водата, която пиете
– Използвайте продукти за тяло богати на минерали.

  • Ето и някой от ключовите минерали:

✔ Калций – Те изграждат костната структура, предпазват ни от остеопороза и мускулни спазми, предпазват кръвта от съсирване. От къде да ги набавим: Безмлечни храни, зеленолистни растения, ядки, семена и тофу,

✔ Калий – Те контролират кръвното налягане и течността в клетките. Също така предпазват от крампи в краката и мускулни спазми. От къде да ги набавим: Зеленолистни, сладки картофи, банани и сушени сини сливи.

✔ Желязо – То спомага за разпространениетo на кислорода в тялото и поддържа здрави ноктите, косата и кожата. От къде да си го набавим: Черен дроб, пилешко и бобови растения.

✔ Цинк – Помага на имунната система да се бори с бактериите и вирусите. От къде да си го набавим: стриди, морски дарове, червено месо и тиквени семки.

✔ Магнезий – Спомага за правилното функциониране на ензимите и е от решаващо значение за нервната система и производството на енергия. От къде да си го набавим – хляб, кафяв ориз, ядки

✔ ✔ Така че, от сега нататък, когато пазарувате в супермаркета, не забравайте да включите в покупките си част от тези минерали, необходими за оптималното функциониране на тялото ви.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings