15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Силата на волята и човешкия дух с Панайот Чанков

Силата на волята и човешкия дух с Панайот Чанков

https://musclepower.bg/wp-content/uploads/2020/10/122186008_380475206474892_6425692152843074729_n.jpgЗа да подкрепим Панайот използвайте код Chankov1, който ще намали с 10% крайната сума.

Той е роден с детска церебрална парализа. От малък му е трудно да изпълнява основни двигателни движения – изпитвал е затруднения дори да пие вода и да се храни. Днес Панайот е на 28 години, трикратен участник на световно първенство по канадска борба, носител на втори дан по карате киокушинкай и е един от най-добрите спортисти в светът по набиране на уличен фитнес. “Преди 10 години започнах да се занимавам с по-активен начин на живот като първо стартирах с лостове и след това включих карате, бразилско жио жицу и канадска борба“, разказва още Панайот. Първоначалната му идея е била да подобри физическото си състояние. Спортът му помага за това, но и не само. Именно той му дава сила да се справя с трудностите, които му поднася животът всеки ден. А такива има много. “Всеки човек има сложни моменти, които могат дори да го откажат от нещо важно за него, разказва още младежът. По думите му, е важно човек да има нужната мотивация, среда и хора които да го разбират и подкрепят. “Лично аз не се отказвам от нещата които обичам да правя и се боря до край”, заявява Панайот. С времето става по-силен и уверен в себе си. “Благодарение на спорта промених начина си на мислене и тренировките ме изградиха не само физически, но и психически. Общо взето психиката е основата на всичко, а тя се гради за жалост с преминаване на трудности”, разказва още той. И макар в момента постиженията му да звучат като сбъдната мечта, пътят му в спорта не е лесен. „В спорта нищо не идва веднага. Всичко се постига с много упорита работа, търпение и време. Когато започнах да тренирам, не съм си и помислял за състезания. Чак на четвъртата година започнах да ходя по състезания и последните две години успявам да показвам добри резултати. 2018 година ме приеха в отбора по Street Wokout Bulgaria, като вече участвам на техните спортни форуми Днес Панайот Чанков продължава със спорта. А на хората пожелава да правят това, което обичат и да не се страхуват да опитат, защото “всичко е възможности, стига да го повярват.”

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings