15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Cvetita Herbal-Зелен чай с Какао

Промоция!

16.00лв. 32.00лв.

Описание

Зелен Чай с Какао

• • • •  ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • • •

 

Всяко утро носи мистерия, която в края на деня се превръща в история. Така накратко може да бъде описан кръговратът на живота, та дори на ежедневието.

Дълголетието и здравето са може би най-големия стремеж и желание на всеки човек. Защото без тях, всички останали постижения и радости губят от своя смисъл. Но като всяко желание и стремеж и те изискват усилие от наша страна, за да бъдат култивирани за по-дълго.

За да ви помогнем с тази задача, ние се постарахме и създадохме тази комбинация, която е гарантирана глътка тонус за всеки нов ден и за всяко ваше ново начало. Представяме ви нашия екстракт от Зелен чай с Какао.

Резултатите от дългогодишните изследвания на свойствата на Зеления Чай, безспорно го поставят на едно от първите места в списъка от билки, носещи славата на глобални помощници в укрепване здравето и постигане на дълголетие.

Какаото е продукт, който също е познат на хората от векове и намира широко приложение в ежедневието днес.

Всеизвестно е, че Зеленият Чай е мощен антиоксидант. Той спомага за неутрализирането на свободните радикали в човешкото тяло – тоест и накратко забавя стареенето.

Употребата на Зелен Чай стимулира произвеждането на хормона норадреналин, който пък помага за бързото изгаряне на калории. Освен това, зеления чай е богат на полифеноли, които разтварят триглицерините в черния ни дроб и тънките черва и така, той води до намаляване на теглото и телесните мазнини.

(Вижте и нагледен пример за ползите от употребата на Зелен Чай с Какао – „3 месечните резултати на Дарина – ТУК “ )

Многобройни са ползите от употребата на Зелен Чай с Какао , някои от тях са:

  • Стимулира отделителната система, благоприятства функциите на бъбреците и пикочния мехур.
  • Укрепва двигателната способност на организма и нервната система.
  • Влияе благотворно при очни болести и засилва очите.
  • Регулира баланса между алкалите и киселините в организма.
  • Поддържа нормалната дейност на сърцето и е полезен за хора с високо кръвно налягане.
  • Прочиства кръвта и кръвоносните съдове.
  • Препоръчва се за пушачи, защото спомага да се изхвърлят по-бързо вредните вещества, натрупани след продължително тютюнопушене.
  • Изследвания показват, че зеления чай дори помага срещу образуване на ракови клетки в организма.

Освен екзотичния вкус, който придава какаото на екстрактът от зелен чай, той му дава и много сила, за да се справи по-лесно с умората, натрупана в нас.

Какаовите зърна са богати на много основни минерали, включително магнезий, калций, желязо, цинк, мед, калий и манган, и витамини – A, B1, B2, B3, В5, C, E. В какаото се съдържа и теобромин.

За разлика от кофеина, той не повишава работоспособността, но спомага за по-бързото възстановяване на физическите сили на организма след голямо напрежение.

Така благодарение на стимулиращото въздействие на теобромина върху централната нервна система, в комбинация с голямата калоричност и малките количества кофеин, съдържащи се в какаото, то помага при преумора и продължително натоварване.

Богато още на флаваноли, какаото може да направи обратими животозастрашаващите увреждания на кръвоносните съдове, свързани с диабета, при ежедневна употреба.

Така благодарение на умелото комбиниране на всички полезни свойства на зеления чай и какаото, ние получихме естествен тонизиращ екстракт отЗелен чай с Какао, е подходящ за всяко начало на вашия активен ден.

Екстрактът от Зелен чай с Какао има ободряващо действие и се препоръчва при преумора и интензивно умствено натоварване. Спомага за повишаване на тонуса и изостряне на ума, което го прави изключително подходящ за хора, подложени на умствено натоварване. С помощта на Зеления Чай, екстрактът изстудява тялото по време на летните горещини и по този начин адаптира телесната температура към външни условия, а какаото дава ободряващ ефект.

За спорта:
Екстрактът намира много важно приложение и в сферата на активния спорт, тъй като е успешен и най-вече полезен заместител на вредните продукти за изгаряне на мазнини.

С приема на Зелен Чай с Какао, лесно и безвредно се ускорява изгарянето на мазнини .Заради термогенният ефект който се постига по време на тренировка, успешно се изгарят двойно повече калории, в сравнение при обикновена тренировка. Екстрактът от Зелен Чай с Какао може да бъде използван и като пред-тренировъчен продукт, тъй като екстремно повишава тонуса, енергията и желанието за движение.

 Прием на Зелен Чай с Какао:

За тонизиране или заместител на чаша кафе: пийте по 3 мл. сутрин след закуска.
За спортуващи: по 3 мл., 40 минути преди тренировка.
За ускоряване на метаболизма и по-бързото изгаряне на мазнини: пие по 3 мл. сутрин на гладно и 2 часа след обяд.

Знаете ли че ?

  *Зеленият чай е един от най-мощните познати антиоксиданти!

  *Зеленият чай е втората най-консумирана напитка в света след кафето.

*Скорошни изследвания доказват,че антиоксидантите в Зеления чай могат да намалят симптомите на някой форми на артрит! Течния екстракт отЗелен чай  обогатен с Какаови люспи е много богата на антиоксиданти формула.

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings