15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Peak Soya Protein Isolat – 750g

49.00лв.

86% * бързо смилаем протеин
Високо съдържание на EAA
Висока биологична стойност
100% веган
Отлична разтворимост

Описание

Peka Soya Isolat е
Без глутен

Без лактоза

Ниско съдържание на въглехидрати

строг вегетарианец
Какво представлява соевият протеинов изолат?
Соевият протеин изолат е 100% растителен протеин, който се получава от соята. За разлика от други носители на растителни протеини, соевият протеинов изолат може да се очаква да има висока биологична стойност от 85 брояча, дори без сложни хранителни комбинации, което е дори превъзхождащо много източници на животински протеин. Продуктът не съдържа животински компоненти и затова е идеален за вегетариански начин на живот, включително веганството като най-силната форма на изразяване. Високото съдържание на протеини в комбинация само с малки количества въглехидрати и мастни киселини на 100 g прах правят Soy Protein Isolate перфектно подходящ протеин за всички спортни цели. Общоизвестно е, че усвояването на соевия протеин насърчава изграждането на мускули във фазите на изграждане, както и поддържането на мускулите във фазите на редукция и също участва в поддържането на нормалните кости.

Изключително бързата веган алтернатива!
Соевият протеинов изолат се използва за ефективно снабдяване на аминокиселини, които са важни за изграждането на мускулите и поддържането на мускулите. Сравнително бързото усвояване в кръвния поток осигурява бързо и силно повишаване на нивото на аминокиселините в кръвта и по този начин в синтеза на протеини. Това свойство прави Soy Protein Isolate идеалният протеин за употреба сутрин, както и за тренировки, тъй като потребителите се възползват особено от бързата доставка на аминокиселини. Друго предимство на Soy Protein Isolate е неговата висока биологична стойност като ясен критерий за качество на протеинов носител. Тя означава еднакво висок добив при формирането на собствения протеин на организма от хранителния протеин, което се дължи на голямото количество и специфичното съзвездие от съдържащи се основни аминокиселини.

Как работи соевият протеин изолат:
В търсене на алтернативи на растителните протеини, вегетарианците или веган ориентираните хора неизбежно се натъкват на соята. Съдържанието на протеини изглежда много високо в сравнение с други източници на растителни протеини, като картофите или граха. В допълнение соята вече осигурява сравнително ниско съдържание на въглехидрати, но сравнително високо количество мазнини, както и нерелевантни количества от така наречените анти-хранителни вещества, които пречат на усвояването на други хранителни вещества. В хода на преработката е известно от проучванията, че соевият протеин като концентрат, но особено като изолат, не само губи голяма част от другите макронутриенти, които съдържа, но и анти-хранителни вещества и следователно може да се препоръча без ограничения като алтернатива на растителна основа на доставката на протеин. Соевият протеинов изолат също се радва на предимствата на отличната биологична стойност като монопротеин и следователно елиминира трудоемкия процес на комбиниране на няколко храни, съдържащи протеин, за да се подобри качеството на протеините. С Soy Protein Isolate неговите потребители имат отлична алтернатива на източниците на животински протеини.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings