15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

RIDUTUSS Yamamoto Nutrition 150 ml.

Промоция!

27.20лв. 35.00лв.

Приемайте по 5 мл на ден или през ден

Описание

Описание Yamamoto® Research Ridutuss Ridutuss е хранителна добавка в течна форма на базата на сок и растителни екстракти, с прополис и мед Манука. Ridutuss® е натурална добавка на базата на FLAVOXALE® (смес от прополис, мед и етерично масло от Manuka), сок от бъз и ехинацея, под формата на сироп, който спомага за стимулиране на правилното функциониране на имунната система, поддържаща функционалността на първо дихателните пътища, по-специално, течността на бронхиалните секрети и имат балсамов ефект.

FLAVOXALE® е специална комбинация от ценни природни елементи, получени от пчели, които събират етерично масло от прополис, мед и манука от Нова Зеландия, за които е доказано, че имат противовъзпалително и антибактериално действие върху дихателните пътища.

Прополисът е естествен продукт, получен от работата на фуражни пчели, чиято употреба в традицията ни се предава от векове, на която многобройни научни изследвания показват интересни свойства за повишаване на имунната защита, особено показани за борба и намаляване на симптомите на грип, такива като възпалено гърло, настинки, тонзилит и плаки.

Медът от Манука, произхождащ от Нова Зеландия, е изключителен вид мед, за който е доказано, че има много интересно антибактериално действие, което съдържа уникални хранителни вещества сред всички медове, наистина ценни по свойствата си за насърчаване на имунната защита на дихателните пътища, за противодействие на заболявания като кашлица, настинки и синузит. За бъзът винаги е било известно, че е помощно средство за защитните сили на организма и е отличен помощник в борбата срещу заболявания на дихателните пътища, като настинки, кашлица, болки в гърлото и астма, също благодарение на своите противовъзпалителни свойства. Флавоноидите, съдържащи се в сок от бъз, помагат при назална конгестия и стимулират бронхиалната секреция, като по този начин премахват излишната слуз, за ​​флуидизиращия ефект върху секретите, но и в случай на алергии и синузити, както и подпомагат физиологичния отговор на естествените защитни сили на организма ни.

Днес ехинацеята със сигурност е една от най-известните и използвани в популярната медицина и съвременната фитотерапия за предотвратяване и борба със сезонните разстройства на дихателните пътища и грипните синдроми както при възрастни, така и при деца.
Използва се и за стимулиране на имунната система и поддържане на по-ефективната естествена защита на организма, а имуностимулиращото му действие се изразява чрез увеличаване на левкоцитите, по-специално неутрофилите и макрофагите, клетките, предназначени да поглъщат вредни за организма чужди агенти.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings