25 mg цинк с висока бионаличност и 2 mg мед на таблетка Изключително важно за много метаболитни процеси Цинкът допринася за нормалните нива на тестостерон Цинкът допринася за нормалната имунна система Допринася за нормалното функциониране на имунната система Важно за поддържането на нормални кости, кожа, коса и нокти"> MusclePower.bgPEAK Zink Chelat 180 капсули Цинков Хелат с постепенно усвояване - MusclePower.bg
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

PEAK Zink Chelat 180 капсули Цинков Хелат с постепенно усвояване

29.00лв.

25 mg цинк с висока бионаличност и 2 mg мед на таблетка
Изключително важно за много метаболитни процеси
Цинкът допринася за нормалните нива на тестостерон
Цинкът допринася за нормалната имунна система
Допринася за нормалното функциониране на имунната система
Важно за поддържането на нормални кости, кожа, коса и нокти

Описание

PEAK Zink Chelat: Оптимизирана цинкова добавка за всички хора
Благодарение на цинковия хелат от Peak Performance Products имате възможност да се снабдите бързо и лесно с високи дози цинк. Цинкът е основен микроелемент, който участва в безброй метаболитни процеси. Следователно всяко човешко същество зависи от адекватното снабдяване с този елементарен микроелемент. Експертите виждат допълнителна необходимост не само за спортисти. Също така бременни и кърмещи жени, възрастни хора, страдащи от алергии и диабетици трябва абсолютно да обърнат внимание на достатъчно количество, тъй като може да има повишена нужда.

При PEAK Zink Chelat става въпрос за добавка с цинк, оптимизирана в множество отношения. Формулата Timereleasing, както и силно бионаличното цинково съединение (Chelat форма) осигуряват перфектното постъпване в организма. Тъй като съществува вероятността цинкът да намали стойността на медта в организма, цинковият хелат беше оптимизиран освен с подходящо количество мед.

PEAK Zink Chelat има широк спектър на действие, който е ненадминат.
PEAK Zink Chelat впечатлява с много широк спектър на действие. За силните спортисти цинкът може да бъде особено интересен, тъй като допринася за редовното ниво на тестостерон в кръвта. Мъжкият полов хормон тестостерон е един от най-важните хормони за изграждане на мускулите и ефективност. Плавното изтичане на многобройни метаболитни процеси също се поддържа от цинка, тъй като микроелементът подпомага метаболизма на протеините, въглехидрата и мазнините, както и метаболизма на киселинната основа и витамин А. В допълнение, цинкът също така подпомага нормалния процес на протеинов синтез, който е от съществено значение за изграждането на мускулите.

Може да бъде от голям интерес за населението, че цинкът подпомага правилното функциониране на имунната система и помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес. Цинкът може да предостави ценни услуги, особено за жени, които според опита придават голямо значение на красивия външен вид: Цинкът допринася за поддържането на косата, кожата и ноктите, дадени от майката природа. Цинкът също може да печели точки, когато става въпрос за желанието да има деца, като допринася за нормалното плодовитост и репродукцията. В допълнение, цинкът допринася за запазването на нормалните кости и зрението, с което спектърът от ефекти не приключва за дълго време.
 

Прием:

1 доза = ½ таблетка = 12.5 мг

Приемайте по ½ таблетка дневно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings