15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Екстензия с една ръка за трицепс през скрипец

Екстензия с една ръка за трицепс през скрипец

fitness
рицепсовото разгъване на скрипец е едно от най-добрите упражнения, както за оформяне, така и за маса на трицепсите. Подходящо е за всички билдъри, независимо от тренировъчният им стаж. Може да се изпълнява с една или с две ръце, в много тесен, с раменен или с по-широк хват, с ръкохватка,с въже . Самото движение (разгъването) става основно в лактите. Старайте се по време на изпълнението да държите лактите максимално близо до тялото и при избутването на тежестта надолу изпъвайте ръце докрай. Основното натоварване от упражнението пада върху трицепсите. Ако се изпълнява от стоеж в прониран хват, упражнението натоварва всичките им три глави. Ако се прави по друг начин, то въздейства главно върху външните и вътрешните им глави.

Техника на изпълнение

  1. Застанете с лице към машината и хванете ръкохватката, така че дланите ви да сочат нагоре. Наклонете се леко напред.
  2. Плавно разгънете ръката, като движите само предмишницата и не променяте разстоянието между тялото и лакътя.
  3. След пълно разгъване на ръката, задръжте за секунда, все едно стягате трицепса, след което започнете бавно и контролирано сгъване.
  4. Повтаряйте изпълнение докато направите определения брой повторения.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings