15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Трибестан със ZMA Testo Hardcore SAN 90 таблетки

Промоция!

35.00лв. 52.00лв.

Описание

Съществува един хормон в човешкото тяло, който е изключително познат и постоянно преследване в спортните среди, от хората целящи подобряване на физическите възможности и от тези, които търсят повече сила и издръжливост в леглото.
Този хормон се нарича тестостерон.
Ключов хормон в мъжкия организъм, чийто нива ако успеете да повишите по естествен начин ще се радвате на:
►Повече мускулна маса
►По-голяма и силна мускулатура
►Издръжливост, енергия и мощ
►Сексуално здраве и силна еректилна способност

Testo Hardcore е продукт, който влияе точно по този начин – увеличава възможностите на организма да синтезира повече тестостерон.
Testo Hardcore НЕ Е тестостерон, а стимулатор на собственото производство на тестостерон – разликата е голяма и значителна!

В тази хранителна добавка се съдържат:
Витамин B6 – 5мг
Магнезий – 450мг
Цинк – 23мг
Трибулус терестрис (трибестан) стандартизиран да съдържа поне 90% сапонини – 2000 мг (2 грама)

За по-запознатите от Вас е видно, че продукта базира ефекта си на познатите ни трибулус терестрис и ZMA.
Разликата в този и другите продукти от категорията обаче идва в голямата концентрация на стероидни сапонини, които са 90% от съдържанието в трибулус терестриса.
Повечето формули на пазара за хранителни добавки обикновено съдържат около 45% стероидни сапонини, но от SAN Nutrition винаги се стремят да предоставят на своите клиенти възможно най-добрите добавки и затова Testo Hardcore е зареден с 90% съдържание на сапонини.

Добавените микролементи имат също ключова роля.
Така например добавеният Витамин B6 действа положително на цялостното усвояване на съставките и увеличава тяхната биологична стойност.
От друга страна пък Цинкът е важен за растежа и развитието на клетъчно ниво, а също така е отговорен и за мускулното възстановяване.
Добавеният Магнезий е от особено голямо значение за редица физиологични процеси в човешкия организъм, а едни от най-важните са способностите му да участва в ресинтеза на аденозин трифосфат, да подпомага мускулните съкращения и да регулира електролитния баланс в тялото.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings