15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

МЪЖКИ СТАК Adam 60 таблетки + Маca 100 Kaпсули

Промоция!

71.30лв. 75.05лв.

Описание

ОПИСАНИЕ

МЪЖКИ СТАК е комбинация от два висококачествени продукта, които:

  • Повишават имунната защита
  • Дават енергия
  • Повишават естественото производство на тестостерон
  • Защитават простата

Какво представлява Мака?

Мака на Pure Nutrition е хранителна добавка с една единствена съставка – прах от растението мака, полезно за здравето на простатата, либидото, когнитивната функция и редица други биологични процеси в човешкия организъм.

„Мака“ е популярното название на растението Lepidium meyenii от семейство Кръстоцветни, към което принадлежат и добре познатите ни зеленчуци карфиол и броколи, а също така синапът и ряпата. Независимо от липсата на физическа прилика, растението понякога е наричано „перуански женшен“, тъй като се отглежда изключително в Перу, а и заради сходното му с женшена действие.

В традициите на инките и други индиански племена от високите части на Андите, употребата на маката се свързва с повишаване на плодовитостта и общия тонус както при мъжете, така и при жените. Съвременните изследвания показват многообразни ползи за организма от употребата на маката, дължащи се на широката гама от биоактивни компоненти, много от които се съдържат само в това растение.

Как действа Мака на Pure Nutrition?

Мака е ендемичен вид за региона на перуанските Анди и расте на надморска височина между 4000 и 4500 м. Употребата му датира от над 2000 години и отдавна е признат за една от най-разнообразните като действие суперхрани. Растението се среща в различни цветови вариации, но най-честата, а и най-полезната, е жълтата мака.

Биологично-активните компоненти са много, но може би най-важните като въздействие и уникални само за вида Lepidium meyenii са алкалоидът macaridine и macaenes – ненаситените мастни киселини на маката. Изследванията недвусмислено сочат, че macaridine е най-силният биоактивен алкалоид в растението и една от основните причини за консумацията на добавки, съдържащи мака.

Първоначално хората са започнали да консумират мака като афродизиак с цел повишаване на либидото и укрепване на сексуалната функция. Интересно е да се отбележи, че маката не подобрява либидото чрез хормонална регулация, а влияе на проводимостта на невроните и именно по тази причина действа и на двата пола.

Действието на мака се усилва с натрупване след редовна употреба от поне 4 седмици, като достига пика си след осмата седмица.
Macaenes – уникалните мастни киселини на растението мака, влияят положително на здравето на простата на мъжете по различен от обичайния начин. Изследователите предполагат, че маката намалява нивото на цинка в простатата, който е отговорен за трансформацията на тестостерона в DHT. Блокирайки анаболните ефекти от DHT върху клетките на простататa, маката спомага за предотвратяване на нейното уголемяване.

Маката също подобрява когнитивните функции и намалява тревожността като защитава невроните от окислителен стрес и невротоксини.

Ползи от Мака:

  • Повишава потентността като влияе на човешкия организъм неврологично, а не хормонално;
  • Подпомага функционирането на простатата;
  • Повишава когнитивните способности и спомага за намаляването на стреса и тревожността;
  • Влияе добре на регулирането на кръвното налягане.

Начин на употреба:

  • Приемайте по една капсула от един до два пъти дневно.

Мъжки Витамини Adam на NOW Foods е уникална витаминна формула,специално създадена за активно спортуващите мъже.

Мъжки Витамини Adam съдържат пълен спектър от

  • витамини
  • минерали
  • екстракти от билки
  • ензими

Те спомагат за:

  • изграждане на мускулатурата
  • възстановяването й след физическо натоварване
  • спомагат за повишаване на имунната защита
  • повишават потентността.

Тази формула е изключително подходяща за спортисти и хора, които са в постоянен психически или физически стрес.

Какво съдържа мъжкия мултивитамин Adam

Добавените в Мъжки Витамини Adam билки като гинко билоба, сау палметто, жен-шен засилват паметта и познавателните функции, подпомагат сърдечно-съдовата система и здравословните нива на триглицеридите и холестерола в кръвта, подсилва функцията на простатата и пикочния тракт. Алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант, който подобрява действието на инсулина.

В NOW – Adam присъстват и изключително важните за зрението лутеин и ликопен, както и коензим Q10, отговорен за нормалната сърдечна дейност.

Витамини за Спортуващи Adam на NOW Foods е под формата на прахообразни капсули. Това позволява на съставките в продукта да се усвоят по-бързо, избягвайки в по-малка степен разрушителното въздействие на стомашните сокове.

Начин на употреба:

  • Една доза сутрин с храната.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings