15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NOW – EVE WOMAN`S MULTI – 120 КАПСУЛИ

Промоция!

49.00лв. 60.00лв.

Дамски Мултивитамини Eve е специален продукт, който е формулан за нашите специални дами

Описание

Дамски Мултивитамини Eve е специален продукт, който е формулан за нашите специални дами

Една жена макар и крехка, може да подложи тялото си на невероятни натоварвания и то да издържи. Въпреки това, всяко тяло има нужда от допълнителна доза микронутриенти. Дамски Мултивитамини Eve съдържа пълен спектър от витамини и минерали, екстракти от билки и други хранителни съставки, незаменими за женското здраве.

Какви са ползите от мултивитамините NOW – Eve

Женски витамини – Eve спомагат за изграждане на мускулатурата и възстановяването й след физическо натоварване, способстват за здравето и потентността, поддържането на здравината на ноктите и косата. Към Женски витамини – Eve са добавени екстракти от билки и растения, соеви изофлавони и растителни ензими.

Соевите изофлавони, билката донг куай и земната ябълка, наречена гулия, се грижат за нормалния хормонален баланс, нивата на холестерола и функцията на сърдечно-съдовата система. Силиконът и бетаинът отговарят за здравината на ноктите и косата. Холинът, инозитолът и ПАБА подпомагат нервната система. Растителните ензими способстват за нормално храносмилане.

Женски витамини – Eve е под формата на прахообразни капсули. Това позволява на съставките в продукта да се усвоят по-бързо, избягвайки в по-малка степен разрушителното въздействие на стомашните сокове.

Женски витамини – Eve получават наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър продукт в категорията Дамско Здраве за 2008 г.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.

Пълен списък на съставките тук

Гаранция за произход и качество на марките Now Foods и Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings