15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Ai-DIUREBOL® 90 капсули Yamamoto

Промоция!

51.28лв. 66.00лв.

Описание

Ai-DIUREBOL®
Ai-DIUREBOL® Yamamoto® Nutrition

Ai-DIUREBOL® е хранителна добавка, съдържаща ефективни фитоактивни елементи срещу задържането на вода в организма, което може да доведе до общо подуване, умора или локализирано подуване, особено в долните крайници или в корема и долната част на гърба. Трудно е, когато всички усилия, направени с диета и тренировка, едва се показват, особено за спортисти, които се готвят за предстоящото състезание или фотосесия.

Ai Diureboll може да се използва както от спортисти, така и от жени и мъже който тренират за удоволствие, резултатите се показват много бързо и не променят електролитния баланс на организма. Това се случва благодарение на наистина ефективните 100% естествени фитоактивни елементи, които увеличават дефиницията на мускулите, васкуларизацията и мускулната твърдост, без “вредни” здравни ефекти върху мускулите, характерни за синтетични диуретици, които причиняват прекомерна загуба на мускулна пълнота или спазми нарушава електролитния баланс с потенциално опасни последици за здравето.

Ai Diureboll идва с предимствата на подобрения дренажен капацитет на подкожните течности и подобрява микроциркулацията, експулсирането на токсини и гарантира защитата и обикновената функция на уринарния тракт благодарение на синергичното присъствие на 8 мощни фитодеривативни елемента във висока концентрация.

Глухарче: дълго използвано за източване и детоксикиране на свойствата на инсулин и флавоноиди, глухарче може да допълни диетични програми, стимулиране на метаболизма и храносмилането. Полезно, дори при запек, глухарче има и пречистващи свойства, които повишават бъбречните функции, стимулират диурезата и регулират кръвното налягане.

Зелен чай: Зеленият чай винаги е бил известен като здравословна напитка и през последните няколко десетилетия науката е подчертала и нейните антиоксидантни, диуретични и противовъзпалителни свойства. Поради репутацията си като добър диуретик с пречистващо действие, той не може да бъде изключен от списъка на супер елементите на Ai Diureboll. В по-нови времена зеленият чай е широко използван като добавка, комбинирана с диети за отслабване. Всъщност той има конкретен термогенен ефект, увеличавайки топлинното производство на тялото, като по този начин помага на тялото да изгори повече калории. Но това не е всичко; тъй като увеличава освобождаването на ССК, хормон на червата, който намалява апетита, усилва ефекта на адреналина, който като мощен хормон на изгарянето на мазнини противодейства на стомашната панкреасна липаза, т.е. на ензимите за смилане на мазнини като алфа-амилази, като по този начин се намаляват въглехидратите усвояване.

Pilosella: той е известен предимно като мощен естествен диуретик, който удвоява обема на урината и поради това фитотерапията отдавна се използва при лечението на целулита, подуване на глезените, оток на долните крайници, задържане на вода, особено ако е резултат от хранене разстройства или лекарствено лечение. Благодарение на своето дрениращо свойство той помага за отстраняване на излишните течности, токсини, както в случаите на хипертония, висока азотемия, хиперурикемия и ревматизъм. В действителност, pilosella също така насърчава екскрецията и изтичането на жлъчката (има холеретично и колагенозно действие), което допринася за детоксикация на черния дроб. Растението е особено полезно в присъствието на камъни в урината, има антисептично действие за уринарния тракт и помага за пречистването на кръвта от излишъка от високо съдържание на животински протеини, характерни за организма.

Бромелаин: Бромелаинът е протеолитичен ензим с противовъзпалително действие, получено от стъблото на ананаса, подпомага храносмилането, по-специално твърдите протеинови храни, ако се приема с храна. Улеснява чувството за тежки крака и противодейства на несъвършенствата на целулита (действие, за което вече е добре известно). Всички спортисти, които изпитват проблеми с излишните течности, отоци и възпаления, могат да се възползват от силния дрениращ ефект. Той действа директно върху възпалението, премахва отоците, които протичат по-бързо, облекчава болката както за директната фибринолиза на съсиреците, така и за активирането на противовъзпалителните простагландини. Действието на бромелаин върху медиаторите на възпалението е толкова силно, че в продължение на години в хирургическите интервенции той се допълва като на болките и следоперативния едем.

Bearberry: една от причините, поради която тя е толкова привлекателна и вече добре позната, е поради нейния диуретичен ефект и мощен дезинфектант на уринарния тракт, който благоприятства неговата физиологична функционалност. Активната съставка е арбустин срещу множество бактерии, което показва антисептичната активност в урогениталния тракт, особено ако урината е алкална.

Аспарагин: химически алкалоид, който увеличава бъбречните показатели, като по този начин улеснява отстраняването на отпадъците от тялото. Аспарагинът, аминокиселина, която е ценен естествен диуретик, помага да се изхвърли натрий в излишък. Това не е случайно

Начин на употреба: Вземете 3 капсули дневно с вода, за предпочитане след хранене.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings