15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Телешки Колаген PURE NUTRITION – COLLAGEN LIQUID 1000 ML

Промоция!

65.00лв. 79.00лв.

Описание

Какво представлява Телешки Колаген Pure Nutrition Liquid Collagen?
Основните съставки в Pure Nutrition Liquid Collagen са биоактивни колагенови пептиди тип I и тип III (патентовани и клинично тествани Fortigel®). Колагенът е преобладаващият протеин в човешкото тяло, който е много важен за здравината на ставните хрущяли, кожната тъкан и мускулите. Всъщност, колагенът е приблизително 60% от общото съдържание на протеин в тялото.
Има много видове колаген в човешкото тяло, но тип-I и тип-III колаген в частност, са особено важни за поддържане на целостта на хрущяла и кожната тъкан, както и на други съединителни тъкани.

С напредването на годините нашето тяло започва да произвежда значително по-малко колаген. Изследванията показват, че до 40-годишна възраст повечето хора произвеждат 25% по-малко колаген, отколкото им е необходимо, а към 60-годишна възраст – с 50% по-малко. Поради тази причина, приемът на колаген е изключително важен. Дори при по-млади активни хора, добавките на колагенна основа са ключови за поддържане на здравината на ставите и мускулите.

Телешки Колаген Pure Nutrition е:
Богат на биоактивни телешки колагенови пептиди
Идеален източник на колаген тип I и тип III
Изключително ниско съдържание на мазнини, захар и въглехидрати
Страхотен вкус и готов за пиене от бутилката
Без аспартам и ацесулфам-К
Предимства на Pure Nutrition Liquid Collagen
Налице е все по-голям брой клинични изследвания при млади хора, показващи, че приемът на колаген:

повишава здравината на ставния хрущял
намалява болката в ставите
повишава гъвкавостта
подобрява структурата на коса, кожа и нокти
има анти-целулитен ефект – Целулитът е пряко свързан със здравината на кожата. С годините кожата изтънява и така мразеният целулит става по-видим и неприятен.
Pure Nutrition Liquid Collagen е един от най-висококачествените колагенови добавки, които осигуряват 10 грама биоктивен колаген във всяка доза. Liquid Collagen се предлага с вкусен плодов аромат и може да се приема направо от бутилката или да се разрежда с вода.

Всяка бутилка Телешки Колаген Pure Nutrition се произвежда в cGMP съоръжение в Германия, осигуряващо най-висока чистота, ефикасност и ефективност.

Начин на употреба:
1 доза на ден на гладно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings