15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Стави и Сухожилия Arthro Stack PEAK – 120 капсули

54.00лв.

1 000 mg глюкозамин, 500 mg хондроитин и 1 500 mg MSM
Високи дози витамини Е, С и В6
Манган, калий, хлорид
Оптимизиран с пиперин
Идеален за тренировка с големи тежести

Описание

Кратко описание на Arthro Stack
Arthro Stack PEAK е модерна формула, направена от известни отделни компоненти на съединителната тъкан, хрущяли и стави, както и функционални ко-субстрати, а именно глюкозамин и хондроитин сулфат, MSM, пиперин, манган, калий, хлорид, витамин В 6, витамин С и витамин Е.

Тази синергична комбинация прави Arthro Stack незаменим за амбициозния спортист при тежки тренировки, тъй като допринася за нормалното формиране на съединителната тъкан и хрущялната функция.

Какво мога да очаквам от Arthro Stack PEAK?
Arthro Stack PEAK ви гарантира добро снабдяване с елементарни компоненти на съединителната тъкан, хрущялите и ставите. Освен това е показано, че компонентите на матрицата Arthro Stack ви помагат да нормално образувате съединителна тъкан и функцията на ставите.

Arthro Stack PEAK може да развие пълния си ефект само в контекста на диета с достатъчно омега-3 и по-малко омега-6 мастни киселини, много колагенови протеини, плодове и зеленчуци и добавки (EPA / DHA / GLA, Ultra A-Z).

Функционалност и начин на действие на Arthro Stack:
Високата продължителност на живота днес, особено във връзка със спортни натоварвания, изисква добро снабдяване със специални хранителни вещества за ставите, хрущялите и съединителната тъкан, което често не може да бъде гарантирано поради денатурираната или силно преработена диета.

Arthro Stack PEAK е синергичен, т.е. отделните субстрати взаимно подсилват ефекта си. Този синергизъм позволява по-висока степен на ефективност на по-ниска цена в сравнение с изолирани добавки като хондроитин.

Отделните субстрати на синергичната матрица на Arthro Stack са:

Хондроитин сулфат – Хондроитините са така наречените гликозаминогликани (GAG), които представляват елементарни компоненти на хрущялната тъкан и извънклетъчната матрица, които са главно е под формата на съединителна тъкан между клетките.
Глюкозамин сулфатът се състои от 64% глюкозамин и 36% сяра. Глюкозаминът е градивен елемент на хондроитин, но има по-висока бионаличност. Следователно той също е част от съединителната тъкан, хрущяла и синовиалната течност.
Метилсулфонилметанът (MSM) е органично сярно съединение и се казва, че работи синергично с всички компоненти на Arthro Stack
Високият дял на манган в матрицата на Arthro Stack допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. В допълнение, той поддържа поддържането на непокътнати кости и поддържа защитата срещу оксидативен стрес.
Високите дози витамин С осигуряват хранителни вещества за нормалното образуване на колаген. Колагенът е структурен протеин, който се намира главно в съединителната тъкан. Доказано е, че витамин С допринася за правилното функциониране на хрущялите, костите, кръвоносните съдове, зъбите и кожата. Той също така поддържа функционираща имунна система и увеличава усвояването на желязо в организма.
Високите дози витамин Е в Arthro Stack-Matrix помагат за защита на клетките от оксидативен стрес.
Витамин В6 във формулата допринася за намаляване на умората, нормална функция на нервната система и нормален енергиен метаболизъм и следователно е незаменим за всеки амбициозен спортист.
Arthro Stack е функционално закръглен от пиперин, функционалната съставка на пипера.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings