15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Суроватъчен Протеин Концетрат с Левзея Cvetita Herbal 800g.

Промоция!

79.00лв. 85.00лв.

Описание

Суроватъчен Протеин Концетрат с Левзея

Защо да изберем Суроватъчен Протеин Концетрат с Левзея ?
Суроватъчният протеин е формата на протеин с най-висока биологична стойност в природата, който осигурява бързо на тялото небходимите градивни блокове за производството на аминокиселини, които се използват за изграждане на мускулни тъкани. Това позволява на мускулите да бъдат захранвани по-пълноценно и да растат по-качествено и бързо. Суроватъчният протеин играе важна роля като антиоксидант и засилва имунната система на тялото.

Суроватъчният концентрат, като в състава преобладава изолата. Суроватъчният изолат е най-пречистената, бързоусвоима и скъпа форма на суроватъчния протеин, която се предлага на пазара. Дори нещо повече, за да е напълно съвършен в покриването на нуждите на атлета, Pure Whey е зареден и със суроватъчен протеин хидролизат (суроватъчни пептиди).

Хидролизацията разкъсва пептидните връзки на протеина в по-малки частици, които се усвояват по-бързо от аминокиселините в свободна форма и позволяват на тялото качествено възстановяване. Pure Whey е с добавени допълнително глутамин и BCAA, които играят значителна роля във възстановяването и растежа на мускулните влакна, като в същото време предпазват мускулната тъкан от разграждане.

*Препоръчителен дневен прием: Смесете 1 (една) мерителна лъжичка (32 g) с 250 ml студена вода. Като хранителна добавка – приемайте по 1 доза дневно. В тренировъчните дни – приемайте 1 доза 30 минути след тренировката. В нетренировъчни дни – приемайте 1 доза веднага след събуждане. *Да не се превишава препоръчителната дневна доза. *Да не се приема от бременни и кърмещи жени. *Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. *Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка. *Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием. Информация за алергени: Произведено в съоръжение, в което се използват яйца и ядки

Допълнителна информация

Вкус

Шоколад с Лешник, Череша Йогурт

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings