15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Специален Пробиотик HBN – Bacillus Subtilis (DSM 21097) Peak 60кап.

48.00лв.

Специален пробиотик
Траен ефект върху чревната флора
Траен ефект върху храносмилането
Естествен сок от трева от ечемик
2 x 109 CFU на порция
1 месец доставка

Описание

Специален вид пробиотик
HBN Bacillus Subtilis (DSM 21097) е много забележителна екзогенна бактерия от руски изследвания, която все още не е известна в западните страни. Особеността се крие в способността да модулира чревната флора на хората, което не може да се очаква от нито един ендогенен пробиотик, известен в тази страна.

Иглата в купа сено
Здравата чревна флора е синоним на здраво и ефективно тяло и ум. Той действа като важен фактор за здравословното храносмилане. Чревната флора се счита за втория човешки мозък и ключова част от имунната система на тялото. Собственото производство на определени витамини от организма се осъществява и в чревната флора.

Предполага се, че общо около 100 трилиона бактериални клетки, разделени на 36 000 вида, се заселват в дебелото черво – и тенденцията нараства. Проблемите често възникват, когато липсват доброкачествени бактерии или когато лоши, патогенни бактериални щамове заемат част от ограничения общ капацитет на бактериите.

Досега са правени опити за компенсиране на неправилна колонизация чрез поглъщане на ендогенни пробиотични щамове. Фактът, че чревната флора на всеки човек е силно индивидуален и следователно никога не получавате перфектната комбинация от бактериални щамове чрез пробиотична добавка, е проблематичен.

По-добрият начин
HBN Bacillus Subtilis (DSM 21097) поема този проблем по свой начин. Екзогенният пробиотик се установява в дебелото черво и се разпространява. Започва със селективна борба с патогенни, лоши бактерии и, от друга страна, насърчава ревитализацията и свързания с това растеж на добри бактерии при правилното индивидуално претегляне. На практика потребителите забелязват положителни промени в рамките на кратък период от време.

Поради тази причина HBN Bacillus Subtilis (DSM 21097) е иновация, която революционизира гамата от пробиотични продукти.

Примеайте 2 капсули след обяд или след вечеря 30 минути след храната.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings