15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

CREATESTON PROFESSIONAL PEAK 3150 грама + 150 кап.

Промоция!

129.00лв.269.00лв.

  1. Съдържа повече от 90 основни субстрата
    Двукомпонентна суроватъчна матрица, направена от суроватъчен протеин хидролизат и суроватъчен протеинов изолат
    Висококачествен 5-степенен въглехидратен комплекс, състоящ се от клъстер декстрин, восъчно царевично нишесте, изомалтулоза, декстроза и малтодекстрин
    ЕАА, BCAA, глутамин и други свободни аминокиселини
    Креатин AKG
    Професионална матрица (фосфатидилсерин, цитрулин малат, бета-аланин, трибулус, OPC, HMB, ZMA, ALA, ALCar)
    Антиоксиданти, адаптогени и много други
    Високодозови витамини, минерали, микроелементи
    Идеален шейк след тренировка

Описание

CREATESTON PROFESSIONAL PEAK 3000 e вepoятнo нaй-дoбpият „вcичĸo-в-1” нa пaзapa в мoмeнтa. Toй пoдпoмaгa мycĸyлния pacтeж и зaдъpжaнeтo нa пocтигнaтитe peзyлaтaти. Зa тoвa cпoмaгa фopмyлaтa мy oт нaд 90 aĸтивни cъcтaвĸи, ĸoитo oĸaзвaт cинepгичнo дeйcтвиe и взaимнo ce дoпълвaт.

CREATESTON PROFESSIONAL PEAK 3000 с бъpзoycвoимaтa aминoĸиceлиннa мaтpицa cъc cypoвaтъчeн пpoтeин изoлaт и cвoбoдни aминoĸиceлини e пoдcлeнa oт ĸpeaтин aлфa ĸeтoглyтapaт ĸaтo зaeднo тe пoдпoмaгaт пocтигaнeтo нa нa пo-дoбpи cпopтни пocтижeния. Creatiston Professional UP 2015 нa Peak cъдъpжa вcичĸи пeчeливши cъcтaвĸи и e пoдcилeн c oщe ĸaтo cилнo пpиcъcтвиe имaт фocфaтидилcepинa и д-acпapгинoвaтa ĸиceлинa.

CREATESTON PROFESSIONAL PEAK 3000 – най-мощната HI-TECH ALL-IN-ONE формула в света, съдържаща много от познатите в днешно време ефективни хранителни и градивни субстрати, необходими за максималното увеличаване на мускулната маса и силата при натрупване на възможно най-малко количество телесна мазнина!

CREATESTON PROFESSIONAL PEAK 3000 съдържа всичко необходимо за цялостното мускулно възстановяване. Приеман след тренировка, действа като силен антикатаболик. Поддържа високи нивата на естествения тестостерон в тялото. CREATESTON PROFESSIONAL е богат източник на мощни антиоксиданти и микроелементи, оптимизиран с бета-екдистерон, HCA, алфалипонова киселина, ZMA, трибулус (бабини зъби) и др. Напълно покрива дневната нужда от витамини, минерали, аминокиселини и пептиди.

Нова подобрена формула All-in-one формула на Createston, която ще осигури всички необходими хранителни съставки и на най-взискателния атлет. Createston Professional е един пълен комплекс от А до Я, с всички нутриенти необходими за един спортуващ човек, за да пригоди организма си за всяко натоварване. Createston е най-добрата “All in one” формула на европейския пазар за хранителни добавки като съдържа всичко необходимо да стимулирате растежа на мускулната маса и сила, да изгорите необходимите подкожни мазнини и да стимулирате натуралното производство на тестостерон като междувременно ще щадите здравето си с висококачествени биоактивни съставки. Формулата е подобрена, чрез добавянето на бета-екдистерон, HCA, афла липоева киселина, ванадил сулфат, ZMA и трибулус терестрис (бабини зъби)

Ползи от Createston Professional:
Чисто покачване на мускулна маса
Повишаване на силата и издръжливостта
Стимулира изгарянето на подкожни мазнини
Подобрява метаболизма
Богат за здравето витаминно-минерален комплекс
Възстановява мускулатурата след тренировка
По изследвания на креатестон върху хора, които не са приемали креатин до момента резултатите са феноменални. Същевременно ще получите значително увеличение на мускулната маса докато горите мазнини.

Функционалност и режим на работа на Createston Professional
В допълнение към високото качество на този състав, подчертават свръхбързата абсорбция и високата бионаличност на аминокиселините. Изолатът на суроватъчен протеин, богат на бета-лактоглобулин, се абсорбира по-бързо от конвенционалния суроватъчен протеинов изолат и скоростта му се допълва само от суроватъчния хидролизат, който съдържа. Тези протеини предлагат особено висококачествени протеинови фракции и особено пептиди с къса верига, докато специалното глутаминово съединение само по себе си се характеризира с по-висока бионаличност от наличния в търговската мрежа L-глутамин.

Новата версия на Createston Professional съдържа нова многоетапна въглехидратна матрица, състояща се от восъчно царевично нишесте, клъстер декстрин, изомалтулоза, декстроза и малтодекстрин и по този начин осигурява 39 g въглехидрати на порция, които комбинират всички различни свойства, от които оптимално съставената въглехидратна матрица се нуждае веднага след обучението за ремонт – и иницииране на строителните процеси оптимално и в дългосрочен план.

Като субстрати за синергия към съдържащите се въглехидрати се добавят горчив пъпеш, MHCP от канела, алфа-липоева киселина (ALA), HCA от Гарциния-Камбоджа, D-пинитол и 4-хидрокси-изолевцин. В резултат на индуцирания по този начин инсулин, хранителните субстрати в Createston Professional се въвеждат най-добре в клетките на тялото.

Високо сложната формула Createston съдържа особено бионаличен креатин. Понастоящем използваният креатин AKG е най-ефективната форма на креатин, която гарантира оптимална абсорбция и използване на креатина. Доказано е, че 3g креатин * ежедневно повишава физическата ефективност по време на тренировките за бърза сила като част от краткосрочните интензивни дейности, както обикновено се случва с тренировъчните комплекти. даде е.

В допълнение към креатина AKG, Createston Professional съдържа синергичния субстрат ß-аланин и синергетична професионална матрица с разнообразие от специални добавки като трибулус терестрис, мака, екстракт от сминдух, цитрулин малат, HMß, таурин, адаптогени, антиоксиданти, ензими и много други

С антикатаболния фосфолипид фосфатидилсерин в количество от 95 mg на порция, Professional Matrix включва важно вещество на съвременното спортно хранене, което е известно като важен компонент на нервните клетки и се допълва от състезателни спортисти от регенеративни цели.

Сред 25-те витамини, минерали и микроелементи с безбройните им функционалности на метаболизма, са преди всичко За да се подчертаят магнезият и цинкът, които са под формата на силно бионалична ZMA, както и витамин С и витамин D, които са увеличени поради значението си в Createston Professional.

Какво можем да очакваме от този продукт?
Ако не сте приемали креатин до момента или сте направили продължителна пауза от него, то запасите Ви от креатин в мускулните депа практически са изчерпани. Следователно в следващите 4-8 седмици, приемайки редовно CREATESTON PROFESSIONAL PEAK 3000 може да очаквате покачване на мускулната маса с от 4 до 6 кг, стопяване на телесната мазнина с около 1-2 кг и увеличаване на мускулната производителност с около 30-40%.
Начин на употреба CREATESTON PROFESSIONAL:
1 доза = 100 грама (5 мерителни лъжички) + 5 капсули.

1 доза от 100 грама се разтваря в 400-500мл вода и заедно с 5-те капсули се приема веднага след тренировка, а в почивен ден сутрин на гладно.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Вкус

Череша, Кола, Портокал, Тропически пунш

Разфасовка

1.600кг, 3.150кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings