15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Olimp Carbo NOX

Промоция!

13.00лв.49.00лв.

Carbonox ™ – уникална композиция въз основа на най-ефективните източници на въглехидрати.

Описание

Carbonox ™ – уникална композиция въз основа на най-ефективните източници на въглехидрати.

Carbonox ™ се базира на комбинация от въглехидрати, избрани прецизно според профила и скоростта на усвояване на монозахаридите в кръвния поток. Съотношението на въглехидрати с висок (глюкоза), среден (малтодекстрини) и нисък (изомалтулоза) гликемичен индекс – осигурява стабилно насищане на кръвта с енергийни съставки за период от 2 часа от момента на приема на препарата.

Универсално приложение – преди, след и по време на тренировка. Високото съдържание на изомалтулоза и малтодекстрини поддържа стабилно нивото на инсулин по време на тренировка като в същото време гарантира стабилна доставка на енергия, необходима за работата на мускулните клетки.

Силното насищане на кръвта с монозахариди е необходимо, след тренировка. Доставката на лесно усвоими съставки осигурява максимално регенериране базирайки се на “анаболния прозорец” (20-40 минути след края на тренировка). Използването на изомалтулоза осигурява по-ефективно възстановяване на ресурсите на гликоген, глюкоза и фруктоза в черния дроб и мускулите.

Carbonox ™ е обогатен с Л-аргинин, чието действие е особено ефективно за повишаване на производството на азотен окис, засягащ разширяването на кръвоносните съдове, което води до увеличен приток на кръв до мускулите, а от там до по-ефективно снабдяване на мускулите с кислород, анаболни хормони и хранителни вещества.

Комплексът от 12 витамина значително повишава усвояването на въглехидратите и засилва метаболизма. В допълнение, силно антиоксидантното действие на витамините спира структурните увреждане на мускулните клетки и в същото време ускорява тяхното регенериране на молекулярно ниво.

Carbonox ™ се препоръчва за лица подложени на интензивно физическо натоварване, нуждаещи се от максимално ефективна енергийна добавка преди тренировка и постигне възможно най-бързо на максимална свръхкомпенсация на енергията след тренировка.

За да се засили ефективността на тренировката, Carbonox™ идеално се комбинира с Creatine Magna Power®, BCAA Xplode™ или AAKG Extreme Shot™.

За да се ускори възстановяването и растежа на телесната маса след тренировка е необходимо Carbonox™ да се комбинира с протеинов източник например, Mega strong protein™ или Whey protein complex 100%®.

Начин на употреба: 2-4 порции дневно в зависимост от честотата и интензивността на тренировките и телесното тегло – преди, по време и след тренировка. Добавете 1 порция / 50 г = 3 мерителни лъжици / към 100 мл вода.

Допълнителна информация

Вкус

Ананас, Лимон, Портокал, Ягода, Грейпфрут

Разфасовка

1000гр, 3500 гр

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings