Овесено брашно с аромат на лешник Източник на фибри и без добавени захари Източник на въглехидрати с нисък гликемичен индекс Идеален за закуска или междинна закуска Отлична диетична съставка за приготвяне на сладкиши или солени рецепти"> MusclePower.bgовесена каша Hazelnut flavored oat flour 1000 грама Yamamoto - MusclePower.bg
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

овесена каша Hazelnut flavored oat flour 1000 грама Yamamoto

Промоция!

21.00лв. 24.00лв.

Овесено брашно с аромат на лешник
Източник на фибри и без добавени захари
Източник на въглехидрати с нисък гликемичен индекс
Идеален за закуска или междинна закуска
Отлична диетична съставка за приготвяне на сладкиши или солени рецепти

Описание

Описание
Farina di avena Aromatizzata alla Nocciola това е приготвянето на Smile Crunch 
на базата на овкусени овесени ядки, източник на фибри без добавена захар (естествено съдържа захар)
използваеми за приготвяне на закуски, закуски или вкусни десерти.

Това е смляна овесена каша от люспи, полезна за обогатяване на хранителната стойност на закуската или за междинна закуска и за приготвяне на закуски или десертни изкушения.
Овесените ядки могат да се похвалят със значително количество протеини и ниско съдържание на захар. Ниската гликемична стойност на овесените ядки го прави чудесна храна.
Овесените ядки съдържат 5 от 8 незаменими аминокиселини, за разлика от класическата пшеница, която съдържа само една и другите, които не съдържат нито една. Незаменимите аминокиселини са основни молекули за правилното функциониране на организма, които организмът сам не може да синтезира и поради което трябва да се приемат с храната. Овесените ядки съдържат:

Фенилаланин
Изолевцин
Левцин
Лизин
Метионин

Освен това високото съдържание на разтворими фибри може да бъде полезно за червата, тъй като ускорява транзита на храна и насърчава разпространението на лактобацили. По-специално, бета-глюканите, присъстващи в разтворими фибри, могат да имат благоприятен ефект върху липидния метаболизъм и метаболизма на въглехидратите.
Микроелементите в овеса са много: фосфор, калий, магнезий, селен по отношение на минералите и Vit. B, Vit. Е по отношение на витамините.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings