15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

SCITEC Aerob-X

Промоция!

22.00лв. 30.00лв.

Scitec Aerob-X е всестранен мултифункционален продукт, съдържащ 7 съставки, идеален за горене на мазнини и подобряване на представянето.

Описание

➡ Продуктът, който гори мазнини и подобрява представянето!
➡ Изгаряйте мазнини и увеличавайте представянето си във фитнес залата!

Scitec Aerob-X е всестранен мултифункционален продукт, съдържащ 7 съставки, идеален за горене на мазнини и подобряване на представянето. Тази меко стимулираща формула увеличава умствения стимул в мозъка и връзката „съзнание- мускул”.

Избраните съставки са причината за засилване на аеробния метаболизъм , така че Scitec Aerob-X е идеален за кардио тренировки и всеки вид тренировки, където има повече повторения и по-съществен работен обем (тренировки за изгаряне на мазнини и аклиматизация).

Бета аланинът смекчава мускулната киселинност, подобрява поглъщането на кислород и е научно доказано, че помага за усилията на тялото за рекомпозиране (по-малко мазнини без никаква загуба на мускули).

Коензим Q10 е чудесна съставка за клетъчна енергия, която предлага сърдечна защита, а също така стимулира изгарянето на мазнини и издръжливостта.

Екстрактът от гроздови семена е един от най-мощните антиоксиданти, откривани някога в природата! Той предотвратява увреждане на клетките от свободните радикали (произвеждани например от трениране) и е благоприятен за свързващата тъкан, кожата, заздравяване на рани и цялостното здравословно състояние.

Екстрактът от гроздови семена може да понижи нивата на естрадиол и има потискащ кортизола ефект, като по този начин е идеален за тези, които искат да изгубят бързо мазнини или просто да усъвършенстват тялото си повече!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 30 минути преди тренировка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings