15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

RapidCuts Shredded AllMax Nutrition 90 таблетки

45.00лв.

Описание

RapidCuts Shredded е термогенен фет бърнър, чиято цел е една единствена: да създаде атмосфера в организма ви, която да се превърне в АД за мазнините и в същото време вие да се чувствате жизнени и заредени с енергия през целия ден.

Модерната формула на продукта е създадена с цел да ви лиши от присъствието на неприятните мазнини.
Тази хранителна е подходяща за прием както от силния, така и от нежния пол.
През последните години на пазара за хранителни добавки се пуснаха доста спортни суплементи, които са предназначени за отслабване и изгаряне на излишните мазнини. Надали някога ще бъде пуснат по-универсален продукт от RapidCuts Shredded. Това със сигурност е най-комплексният и най-предпочитаният фет бърнер в България и света.

От AllMax Nutrition гарантират на феновете си, че с употребата на този фет бърнър, вие ще постигнете невероятни резултати в рамките на 8 седмици. Разбира се с подкрепата на RapidCuts Shredded ще е по-лесно и по-бързо, но е ясно, че трябва да се храните по-целенасочено и тренировките ви да бъдат по-интензивни за да видите успеха си още по-задоволителен.

Факти
Най-комплексният фет бърнър създаван някога
Универсален продукт – може да се приема и от двата пола
Уникално съдържание, което не може да се срещне при никоя друга хранителна добавка от категорията на термогенните фет бърнъри
Изпепелява безмилостно подкожните мазнини
Зарежда тялото ни с енергия, жизненост и ще подобри дейността на ума
Засилва концентрацията
Намалява физическата и психическата умора

RAPIDCUTS е формулиран със зелено кафено зърно, което поддържа нормални, здравословни нива на инсулин, особено след хранене. По-високите нива на инсулин могат буквално да изключат загубата на мазнини. За разлика от напитките от кафе, екстрактът от зелено кафено зърно не преминава през процеса на печене, по-скоро хлорогенните киселини са основната съставка, която подкрепя ползите за отслабване на GCBE. Първо, те насърчават балансираната кръвна захар, като инхибират отделянето на глюкоза в тялото. Второ, хлорогенните киселини засилват метаболитния изход на черния дроб, което от своя страна спомага за изгарянето на повече мазнини. Този двоен механизъм работи в подкрепа на постната телесна маса.

CINNULIN PF – 20: 1 CINNAMON EXTRACT
Cinnulin PF е водоразтворим екстракт от канела, получен от превъзходен източник на кори от канела. Той поддържа здравословното управление на глюкозата и холестерола и предлага антиоксидантна защита. Проучвания, използващи Cinnulin PF, установяват, че той намалява кръвната захар и телесните мазнини, увеличава мускулната маса и намалява систолното кръвно налягане.

Ashwagandha
Ашваганда е известен аюрведичен адаптогенен ботаник, отглеждан в Индия, който е почитан от хиляди години заради способността си да балансира, енергизира, подмладява и съживява. Извлечена от листата и корена на растението, ашваганда спомага за повишаване на енергийните нива, помага за намаляване на индуцирания стреса апетит, като контролира нивата на кортизол, спомага за насърчаване на здравословна реакция на възпаление, инхибира оксидативния стрес и забавя ефектите на стареене, като инхибира уврежданията на свободните радикали ,

Прием:
1 доза = 1 капсула
В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза преди тренировка
В нетренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 доза следобед
Енергизира, затова не е подходящ за прием късно вечер преди лягане.
Приемайте достатъчно количество вода ежедневно – минимум 2 литра.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings