15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

PURE NUTRITION – L-CARNITINE 1000 МГ – 30 КАПСУЛИ

Промоция!

18.00лв. 22.00лв.

L-Carnitine на Pure Nutrition е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус

Описание

Информация за Pure Nutrition – L-Carnitine

Карнитиниът на Pure Nutrition е капсулиран и съдържа 1000 МГ в една единствена капсула. Така една от най-популярните добавки за горене на мазнини се завръща в нов и удобен вид, за тези, които предпочитат капсули.

Pure Nutrition – L-Carnitine 1000 МГ успешно подпомага изгарянето на мазнините, заради типичните негови свойства. Л-Карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия.

 

L-Carnitine на Pure Nutrition е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус

Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. L-Carnitine също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса.

Винаги може да включите L-Carnitine към своя суплементарен план и диета, заради допълнителните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването откъм храна и някои други удоволствия.

Карнитинът на Pure Nutrition използва признатата за най-качествена, чиста и ефективна суровина – Carnipure

Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure Ви гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините. С Carnipure, ние целим нашите клиенти, а именно Вие да получавате най-доброто, за да бъдат оправдани очакванията и положения труд.

Начин на употреба: 1-2 капсули, 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема преди тренировка и на празен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings