15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

PURE NUTRITION – CARNI MAX LIQUID WITH GUARANA AND GREEN TEA – 1000 МЛ

Промоция!

59.00лв. 70.00лв.

В Л-Карнитинът на Pure Nutrition се използва признатата за най-качествена, най-чиста и най-ефективна суровина на Л-Карнитин – Carnipure™.

Описание

➡ 1,000 милиграма L-Carnitine за усилено редуциране на мазнините
➡ С добавени Гуарана и Зелен чай за повече енергия по време на тренировката
➡ Най-чистата форма, клинично тестван, със страхотен лимонов вкус 
Транспортер на мастните киселини
 

Л-Карнитинът е една от най-популярните и ефективни хранителни добавки за горене на мазнини, а сега се завръща в най-чистата си форма за да изгори и последните останали мазнини по тялото ви!

Л-Карнитинът успешно подпомага редуцирането на мазнините, заради особеностите на неговото действие. Той пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия.

Л-Карнитинът е ефективен суплемент, който увеличава многократно издръжливостта на тялото и жизнения тонус. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. Л-Карнитинът също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите Л-Карнитин към своя суплементарен план и диета, заради допълнителните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването му от храна и някои други удоволствия.

В Л-Карнитинът на Pure Nutrition се използва признатата за най-качествена, най-чиста и най-ефективна суровина на Л-Карнитин – Carnipure™. Продукт на световноизвестната швейцарска компания Lonza, Carnipure™ Ви гарантира 100% чистота и максимална ефективност при горенето на мазнините. Чрез Carnipure™ ние целим Вие да получавате най-доброто, за да бъдат оправдани вашите очаквания и положен труд.

Екстрактът от Гуарана подобрява енергичността и позитивното настроение, и поддържа активността на умствената дейност.

Зеленият чай се използва като мощен енергетик поради съдържанието си на кофеин. Възпрепятства развитието на невродегенеративни болести като Алцхаймер и Паркинсон. Предотвратява появата и развитието на атеросклероза и множествена склероза. Той съдържа мощни антиоксиданти, наречени полифеноли.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 дози от 1 до 3 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. Приемайте една доза задължително 30-60 минути преди тренировка. Разклатете добре преди употреба.

Течен Л-Карнитин на Pure Nutrition използва суровина Carnipure

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings