15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Olimp Work it Lady

Промоция!

45.00лв. 69.00лв.

Уникалната Формула която  помага да сваляме мазнини повишим своята издържливост и възстановим своите мускули благодарение на BCAA матрицата в състава на продукта.

Описание

WORK IT LADY ™ е силно концентриран продукт, зареден с ценни вещества, които могат удачно да се използват както преди тренировка, така и преди всякакви други физически усилия.

Уникалната Формула която  помага да сваляме мазнини повишим своята издържливост и възстановим своите мускули благодарение на BCAA матрицата в състава на продукта.

Съдържа комплекс от аминокиселини – включително β-аланин, L-тирозин, L-глутамин и аминокиселини с разклонена верига (BCAA, L-левцин, L-изолевцин, L валин).

Освен това, WORK IT LADY ™ съдържа растителни съставки като: Sinetrol®, кофеин и екстракт от малина, както и L-карнитин, глюкуронолактон, хиалуронова киселина и екстракт от зелен чай, които осигуряват необходимия физически тласък. Витамините и минералите, съдържащи се в праха, си сътрудничат и подкрепят помежду си, като помагат за: намаляване на изтощението и умората, поддържане на концентрацията и вниманието, поддържане на нервната система ,подпомагане на енергийния метаболизъм, поддържане на функцията на мускулите.

Освен това, хромът в продукта помага да се поддържат правилния метаболизъм на макроелементите и нивото на глюкозата в кръвта.
Веществата, съдържащи се в WORK IT LADY ™, ще ви позволят да тренирате и работите по-дълго време и с по-добри резултати. Те ще подобрят настроението ви преди, по време и след тренировка.

Благодарение на WORK IT LADY ™ никога няма да усетите, че нямате енергия, за да спортувате!

Предназначение: намалява изтощението и умората по време на тренировка или физическа активност и подпомага енергийния метаболизъм.

Доза: 7,5 г  = ¾ мерителна лъжичка

Начин на употреба: 1-2 дози дневно по време на физическа активност. 1 порция (7,5 г  = ¾ мерителна лъжичка) се разтваря в 150 ml вода. Консумирайте веднага след приготвянето.

Предупреждение: Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва за деца, бременни или кърмещи жени (съдържание на кофеин: 123 mg / 2 части (15 g), 41 mg / 100 ml). Продуктът не трябва да се приема от хора със свръхчувствителност към някоя от съставките.

Вкусове: лимон, портокал

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings