15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Olimp SLIM Expert

Промоция!

30.00лв. 40.00лв.

SLIM EXPERT – иновативна хранителна добавка за отслабване, съдържаща 3 научно разработени формули със синергични ефекти

Описание

SLIM EXPERT – иновативна хранителна добавка за отслабване, съдържаща 3 научно разработени формули със синергични ефекти: SLIM EXPERT термогенна смес – биактивни термогенни вещества, които правят разлагането на мазнините по – интензивно, SINETROL – патентовани натурални цитрусови и гуаранови ектректи с научно доказани ефекти при отслабването, както и SLIM EXPERT DETOX Blend – уникална комбинация от активни съставки, която премахва вредните метаболити от тялото.

Какво съдържа всяка капсула SLIM EXPERT?

SLIM EXPERT термогенна смес – Уникална комбинация от най – ефективените вещества, които засилват термогенезата.

Термогенезата е процес на производство на топлинна енергия в тялото по време на използване на високо енергийни вещества. Тази енергия може да се отделя в процеса на изгаряне на съединения, съдържащи се в храната, или да се съхранява като резерви от мазнини. Има група от активни вещества, които се срещат в храната и могат да стимулират организма да се освободи от излишните мазнини чрез засилване на термогенезата и увеличаване производството на топлинна енергия, което се съпровожда от липолиза (разграждане на мазнините) и ускоряване процеса на горене на мастната тъкан.

Благодарение на внимателния подбор на активни съставки, SLIM EXPERT Тhermogenic Blend осигурява максимално използване на мазнините в обменните процеси. Ето ги и тях:

Кофеин (1,3,7 – триметилксантин) и теобромин (3,7 – диметилксантин) – метилксантини – активни съединения, които значително ускоряват обмяната на веществата, подкрепят липидния метаболизъм и чрез активиране процеса на изгаряне на липидите – те имат стимулиращ и енергизиращ ефект.

Кетони от малина – естествени съединения на малиновите плодове
– по отношение на структура наподобяват capsaicins и gingerols (активните съставки на джинджифила), които заедно могат да имат положителен ефект върху скоростта на намаляване на мазнините и да предизвикат загуба на тегло.

Л – карнитин – участва в транспортирането на мастни киселини към мястото за тяхното окисляване, като ускоряват изгарянето в последния етап, като по този начин финализират процеса на намаляване на мазнините. Л – карнитинът насърчава регенерацията и издръжливостта на мускулите.

Л – тирозин – аминокиселина, която потиска апетита и участва в синтеза на невротрансмитерите, които са отговорни за стимулиране проводимостта в нервната система и могат да подобрят ефективността на разлагане на мазнините. Това повишава физическата и психическа издръжливост, и помага за предотвратяване на преждевременна умора и изтощение.

Екстракт от зелен чай – ускорява процеса на изгаряне на мазнините от организма чрез активиране на термогенезата в различните етапи. Той активира липолизата и има антиоксидантни свойства.

Капсаицин – много активно вещество от лют червен пипер, което потиска апетита, засилва термогенезата и ускорява изгарянето на мазини. Има силни антиоксидантни свойства.

Хлорогенова киселина – извлечена от екстракт от печени, зелени кафеени зърна, тя подпомага метаболизма на захарите в организма чрез намаляване темповете на тяхното усвояване. Може значително да потиска апетита и да доведе до загуба на тегло.

Биоперин – екстракт от черен пипер, съдържащ до 95% пиперин. Той загрява тялото, ускорява термогенезата, насърчава усвояването на останалите активни съставки на препарата.

Хром – оказва благоприятно влияние върху метаболитните процеси. Елемент, необходим за правилното активиране на инсулина – най – важният хормон, който контролира нивото на глюкозата в кръвта. Подпомага дейността на ензимите, които регулират захарите и метаболизма на мазнините. Потиска апетита за сладко.

Sinetrol – изключителен компонент, който насърчава намаляването на подкожна мастна тъкан. Доказан в клинични проучвания.

Sinetrol е първокласен, патентован екстракт от внимателно подбрани цитруси (портокал и грейпфрут) и гуарана. Неговите ефекти при отслабването са утвърдени с клинични изследвания. Множеството естествени активни съставки, които съдържа, са отговорни за специалните му ефекти:

➡ Насърчава изгарянето на мазнини чрез ускоряване на липолизата до 6 пъти
➡ Намалява процента на телесни мазнини
➡ Помага за това да бъдете слаби и строни чрез полифенолите и флавоноидите, които имат силни антиоксидантни свойства
➡ Помага за защитата на организма чрез увеличаване естествения имунитет към вредното действие на свободните радикали и забавя стареенето на клетките, причинено от оксидативен стрес.

SLIM EXPERT DETOX Blend – Уникална смес за прочистване на тялото

Таурин – поддържа функцията на черния дроб да детоксикира организма чрез насърчаване премахването на токсичните метаболити и други вредни вещества от организма.

Glucuronolactone – антиоксидант, който произхожда от глюкозата. Участва при неутрализацията на вредни метаболити и ксенобиотици, и отстраняването им от организма.

Екстракт от артишок – има хепатопротективни ефекти, предпазва чернодробната тъкан от въздействието на вредни фактори. Ускорява детоксикацията на вредните метаболити.

Екстракт от коприва и хвощ – поради меките си диуретични ефекти, те помагат за премахване на излишните метаболитни продукти и всички вредни вещества от тялото.

Алфа – липоева киселина – има антиоксидантен ефект и поддържа правилната функция на черния дроб. Помага за засилване ефекта на загуба на мазнини.

PureWay – C – патентована форма на витамин Ц. Поддържа имунната система, има силен антиоксидантен ефект.

Начин на употреба : 1 капсула 2 пъти на ден. Да се приема с голямо количество вода около 30 минути преди закуска и тренировка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings