15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NUTREND CARNITINE 100 000 1000 ML

Промоция!

35.00лв. 42.00лв.

Карнитин 100 000 е един от продуктите с най-високо съдържание на течна карнитинова основа на пазара. Карнитинът е вещество, което се среща естествено в организма, което тялото може да синтезира от аминокиселините L-лизин, L-метионин и L-глицин в присъствието на витамин С, витамин В6 и желязо.

Описание

NUTREND CARNITINE 100 000 е един от продуктите с най-високо съдържание на течна карнитинова основа на пазара. Карнитинът е вещество, което се среща естествено в организма, което тялото може да синтезира от аминокиселините L-лизин, L-метионин и L-глицин в присъствието на витамин С, витамин В6 и желязо. Само ниските нива на някои от тези вещества могат да направят синтеза на карнитин недостатъчен. Благодарение на това карнитинът е особено добре дошъл по време на редукционни диети, но също така и в моменти на умора и психическо изтощение. При нормални обстоятелства трябва да е достатъчна доза от 10 ml от този концентрат.

Аромати:
Лимон
Оранжево
Вишна

1000 mg L-карнитин на порция
100 дози на опаковка
Обогатен с витамини В5 и В6, които допринасят за премахване на умората и нормален енергиен метаболизъм
Без захар
Ефективно усвояване от организма
Подходящ по време на спортна дейност или намаляване на диетата

Предназначен за:
Използвайте преди физическа активност или изпълнение
Активни хора и интензивно трениращи спортисти

Препоръчителна доза: максималната дневна доза е 10 ml. Пийте доза сутрин на гладно или 30 минути преди физическо натоварване. Не превишавайте препоръчаната доза.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings