15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NOW – L-CARNITINE LIQUID CITRUS – 3000 МГ (465 МЛ)

Промоция!

79.00лв. 105.00лв.

Описание

Какво представлява L-Carnitine (Л-Карнитин)?

L-Carnitine по същество не е аминокиселина, но има структура наподобяваща аминокиселина, поради което обикновено се смята за такава.

Основната функция на L-Carnitine в тялото е транспортирането на дълги вериги мастни киселини, предназначени за разграждане в митохондриите и оттам преобразуването им в основната клетъчна енергийна единица – АТФ.

Това е основен източник за енергия на мускулите.

По този начин L-Carnitine увеличава изразходването на мазнини за образуване на енергия. Това води до предотвратяване натрупването на мазнини особено в сърцето, черния дроб и скелетните мускули.

Продуктът на NOW е в течна форма, което подпомага за по-добрата му и бърза абсорбция! С вкус на Цитрус.

Ползи от приема на L-Carnitine

L-Carnitine спомага за премахването на хронична умора, причина за която може да се търси в намалената продуктивност на клетъчните митохондрии, спомага за възстановяване от сърдечни операции, намалява холестерола и триглицеридите в кръвта, помага за намаляване на телесното тегло. Недостиг на L-Carnitine може да доведе до сърдечни болки, мускулна слабост и наднормено тегло.

Всичко, което трябва да знаете за L-Carnitine и свойствата му!

Начин на употреба: Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings