15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

DIURICELL – Yamamoto

Промоция!

62.16лв. 80.00лв.

Diuricell се състои от смес от пречистени и дрениращи билки, като например: екстракт от ананас, който подобрява кръвообращението и лимфната циркулация, тъй като съдържа активните му съставки; преди всичко, бромелаинът има фибринолитично действие, действащо на нивото на кръвоносните съдове, което намалява вазодилатацията и прекомерната пропускливост на капилярите, като по този начин намалява локализираното възпаление или болка.

Описание

ОПИСАНИЕ
АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ DIURICELL
Diuricell е хранителна добавка на растителна основа с бромелаин, която ще ви помага за на пречистващите функции на тялото и баланса на телесното тегло. Diuricell е практична и приятна напитка, която действа от вътрешността на тялото,като пречиства и стимулира диурезата и помага да се изхвърлят излишните течности и токсини, които причиняват задържане на вода, подуване, възпаление, венозна недостатъчност, както и целулит.

Diuricell се състои от смес от пречистени и дрениращи билки, като например: екстракт от ананас, който подобрява кръвообращението и лимфната циркулация, тъй като съдържа активните му съставки; преди всичко, бромелаинът има фибринолитично действие, действащо на нивото на кръвоносните съдове, което намалява вазодилатацията и прекомерната пропускливост на капилярите, като по този начин намалява локализираното възпаление или болка.

Yamamoto® Research Diuricell е хранителна добавка на растителна основа с бромелаин, която ще ви помага за на пречистващите функции на тялото и баланса на телесното тегло.

>>>Diuricell е практична и приятна напитка, която действа от вътрешността на тялото,като пречиства и стимулира диурезата и помага да се изхвърлят излишните течности и токсини, които причиняват задържане на вода, подуване, възпаление, венозна недостатъчност, както и целулит.

>>>Diuricell се състои от смес от пречистени и дрениращи билки, като например: – екстракт от ананас, който подобрява кръвообращението и лимфната циркулация, тъй като съдържа активните му съставки; преди всичко, бромелаинът има фибринолитично действие, действащо на нивото на кръвоносните съдове, което намалява вазодилатацията и прекомерната пропускливост на капилярите, като по този начин намалява локализираното възпаление или болка.

>>>Бромелаинът също дава инхибираща и модулираща активност на тромбоцитната агрегация при коагулация във венозна недостатъчност с тенденция към образуване на тромби . По този начин е ефективен и в случай на задържане на вода благодарение на диуретичното му действие поради наличието на органични киселини, които са в състояние да стимулират елиминирането на излишните течности, натрупани в подкожната тъкан.

>>>Корен от Глухарче (Dandelion extract) наричано още и глухарче поради формата си, е лечебна билка, позната още от древни времена за полезните свойства на черния дроб и като диуретик.. Функцията за изхвърляне на течностите позволява също така да се лекуват сложни състояния като проблеми с черния дроб, високо кръвно налягане и наднормено тегло.

>>>- Бреза(Silver birch extract), която има естествено диуретично и лимфен дрениращ ефект. Благодарение на увеличаването на емисиите на урина, тя улеснява елиминирането на водата и излишните вещества, натрупани в организма, като холестерол и пикочни киселини. Поради тази причина брезата се използва при лечението на хипертония и задържането на вода. Диуретичният ефект действа и по превантивен начин по отношение на образуването на камъни и става вид антисептично “измиване” в уринарния тракт.

>>>Пилосела е отлична за противодействие на задържането на водата и елиминирането на отпадъците, налични в нашето тяло, благодарение на дрениращата и диуретичната функция. Едно отлично естествено средство срещу целулита е и способността му да намалява пикочната киселина (типична за тези, които следват неправилна диета, характеризираща се с прекомерна консумация на месо), благодарение на високото съдържание на флавоноиди и стимулиране на производството на жлъчка , осигурявайки конкретна помощ при пречистването на черния дроб.

>>>Котешки мустачки (Orthosiphon aristatus), който има отлични диуретични свойства, тъй като улеснява елиминирането на натриев хлорид и увеличава екскрецията на азотни съединения като пикочната киселина в урината, се използва не само за проблеми със задържането на вода, но и за противодействие на образуването и насърчаване на елиминирането на фосфатурия и бъбречни камъни.

>>>Благодарение на Синефрин( Sinefrina) от горчивият портокал има свойства на изгаряне на мазнини, стимулиращи бета-3 адренергичните рецептори, главно в мастната тъкан и черния дроб, които са отговорни за разрушаването на мастните процеси (липолиза). Той стимулира лимфната система и следователно е полезен при задържането на вода.

>>> Бодлив залист или миши трън(Butcher’s-broom extract) противодейства на вазодилатацията дължаща се на действието на рускоген, вещество, което прави стената на кръвоносните съдове по-еластична, като по този начин предотвратява лимфната стагнация. Благодарение на тези свойства, Бодлив залист или миши трън е добра натурална противовъзпалителна лекарствена терапия и е за облекчаване на хроничната венозна недостатъчност и свързаните микроциркулаторни заболявания като нощни крампи, сърбеж, тежест в краката, чувство за подуване, умора и болка при крайниците.

>>>Европейски екстракт от златен дъб(European goldenrod extract ) е растение с депутативно и противовъзпалително действие върху урогениталния апарат. Характеризира се с забележителен диуретичен ефект, който го прави уникално средство за лечение на заболявания на пикочните пътища и за предотвратяване на камъни в бъбреците;

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings