15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Матрица Креатин Muscle Care Crea Matrix 300g

Промоция!

23.00лв. 35.00лв.

Описание

CREA MATRIX Грижа за мускулите
CREA MATRIX Muscle Care е хранителна добавка, обогатяваща диетата на активните хора в цялостна комбинация от три източника на креатин – креатин монохидрат, креатин малат и креатин хидрохлорид, които заедно дават максимален ефект.

CREA MATRIX Muscle Care е комбинация от най-добрите форми на креатин и тяхното специфично действие, което гарантира тяхното максимално усвояване във всеки мускул. Силата и ясно повишената издръжливост са ефектите на тройната сила на креатина – по добра причина те са най-ефективните добавки, които ефективно увеличават постната мускулна маса.

ТРИПЛЕНА КРАТИНА СИЛА
CREA MATRIX Muscle Care е перфектна композиция от три креатина за най-добри ефекти:

Креатин монохидрат – най-класическата и най-популярната форма на креатин с висока бионаличност. Това е комбинация от креатинова молекула с водна молекула в една молекула. Използването на креатин монохидрат перфектно подобрява тренировъчния капацитет, увеличава мускулния растеж и ускорява скоростта на регенерация след тренировка. Транспортът на креатин, поддържан от инсулин, ви позволява бързо да насищате мускулите, което може да засили тяхното развитие.

За разлика от монохидрата, креатин малат комбинира молекула креатин с две или три молекули ябълчена киселина в една молекула. Той е по-бързо разтворим в сравнение с монохидрат и в същото време участва активно в енергийния метаболизъм на нашето тяло, като повишава действието на креатина. Действието му е по-малко зрелищно от другите форми на креатин, които причиняват на тялото да задържа вода, но ви позволява да създавате висококачествена мускулна маса. Подобно на монохидрата, креатин малат увеличава силата и издръжливостта, ускорява растежа и регенерацията на мускулите.

Креатин хидрохлорид (HCL) – е най-напредналата форма на креатин, която се характеризира с най-висока разтворимост, стабилна биология и силна концентрация, даваща най-висока ефективност и най-бързо насищане на мускулите с креатин с по-малко задържане на вода. По-малките му дози могат да се използват за постигане на отлични резултати, освен това е безопасно за храносмилателната система. Той помага за увеличаване на мускулната сила, подпомага растежа им. Не предизвиква ефекта на загребване на водата, което е идеално за намаляване.

ПРЕДИМСТВА ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ДОСТАВКА:
комплексната добавка на креатин е тройно действие, осигуряващо по-пълно снабдяване на мускулното насищане с креатин,
е да укрепим силата и издръжливостта на нашите мускули,
отлична помощ за изграждане на чиста мускулна маса, ускорено изгаряне на мазнини, също сензационно по време на редукция,
сензационен начин за ускоряване на регенерацията след тренировка, за да можем да тренираме повече и по-трудно с по-кратки периоди на възстановяване,
е изчерпателна матрица от ползи, които отделните креатини дават.
CREA MATRIX Muscle Care съдържа солидна доза от три креатина, така че хората, които тренират активно и не само, могат ефективно да ги предоставят на мускулите си, за да получат максимална полза от техните благоприятни ефекти. *

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings