15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Vegan Protein Isolate PEAK 750 грама

45.00лв.

86% * бързо смилаем протеин
Високо съдържание на EAA
Висока биологична стойност
100% веган
Отлична разтворимост

Описание

Vegan Protein Isolate PEAK е протеин на растителна основа, който не съдържа следи от млечни, соеви или животински източници на протеин.

100% Натурална вегетарианска протеинова матрица;
До 24 грама протеин в доза ( в зависимост от вкуса);
Над 21 % BCAA в доза;
39 % EAA в доза;
Овкусен със стевия;
С постепенно освобождаване;
Ранообразие от вкусове;
Лесно разтворим с гладка текстура;
Подобрява мускулното развитие и регенериране.
Vegan Protein Isolate PEAK е източник на 2 растителни протеина – грахов протеин изолат и оризов протеин изолат.
Веган протеина на PEAK е кремообразен, напълно зареден с всички аминокиселини протеинов шейк, който не просто има превъзходен вкус, но и е полезен за вас и благоприятства развитието, растежа и регенериращите процеси в тялото.

Аминокиселинния профил на PEAK наподобява този на суроватката и млякото, което го прави вкусен източник на пълноценен белтък и е богат на важните аминокиселини Аргинин и BCAA (Левцин, Изолевцин и Валин).

Vegan Protein Isolate PEAK е следващото поколение веган, натурален и на растителна основа базиран протеинов продукт, който е лесно усвоим, много здравословен и е идеален за всеки, който иска да поддържа един по-здравословен начин на живот и желае да приема вкусен протеинов шейк.

Vegan Protein Isolate PEAK е създаден с цел да ви дава енергия, да подпомага мускулното развитие, да ви възстановява и да създава условия за увеличаване на мускулната маса. Растителния протеин намалява времето за възстановяване след тренировка, подпомага издръжливостта и доброто физическо състояние на организма.

Прием:

Приемайте 1 доза (30гр = 2 мерителни лъжички) сутрин и следобед. 1 доза се разтваря 250 – 300 мл вода.

Подходящ е за добавяне и обогатяване протеиновото съдържание към храни като овесени ядки, към фрешове, към продукти за печене и т.н.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings