15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

BLACKGUARDIAN® Yamamoto Nutrition

Промоция!

45.84лв. 59.00лв.

Описание

описание
BlackGUARDIAN® е специален комплекс от 8 популярни съставки, които действат в синергия помежду си за насърчаване на пречистващи функции (млечен трън), антиоксиданти (NAC, куркума, млечен трън) и стомашно-чревна функция (черен пипер).

N ацетилцистеин (NAC) е съставен от аминокиселината цистеин, комбиниран с ацетил групата. N-ацетилцистеинът е много мощен антиоксидант.
В комбинация с куркума (Curcuma longa L.) усилва ползите срещу свободните радикали.
В допълнение, куркумата поддържа храносмилателната и чернодробната функция, като насърчава функцията на храносмилателната система.

Млечният трън, освен че изпълнява антиоксидантна функция, насърчава пречистващите функции на организма и въглехидратния метаболизъм.
Млечният трън е високо ценено растение като опора на черния дроб.
Известно със своето действие за подпомагане на храносмилателната и особено чернодробната функция, например за подпомагане на ролята на черния дроб като детоксикиращ орган.

Черният пипер подкрепя регулярната подвижност на стомашно-чревния тракт и елиминирането на газовете.

Накрая фолиевата киселина и витамин В12 допринасят за намаляване на умората и умората.

BlackGUARDIAN® е уникална по рода си формула. За тези, които търсят „интелигентен“ продукт, който благоприятства пречистващи, антиоксидантни и стомашно-чревни функции, BlackGUARDIAN® е правилният избор! Сред многото физиологични ситуации, в които участват и влияят на здравето ни, пробиотичните бактерии се оказват една от най-важните алтернативи за контрол на нивото на холестерола в кръвта чрез определени конкретни механизми. Лактобацилите, подобно на Lactobacillus reuteri, произвеждат екзополизахариди, които са влакна, които могат да улавят холестерола и да предотвратят усвояването му, а също така произвеждат жлъчна солна хидролаза (BSH), ензимен комплекс, който намалява чревната абсорбция на холестерола от храните, който след това се елиминира в изпражненията , Всъщност, като всички мазнини, конюгираните жлъчни киселини са необходими, за да може холестеролът да се абсорбира.
Следователно приемът на Lactobacillus reuteri увеличава отделянето на холестерол чрез фекалиите, нарушавайки химичните връзки на конюгираните жлъчни киселини.
Допълнителните свързани механизми са предмет на по-нататъшни изследвания, но благодарение на това допълнително действие върху сърдечно-съдовото здраве, по-специално се приема приемът на Lactobacillus reuteri като допълващ балансираната диета, комбинирана с физически упражнения, за да се подобри здравето на сърцето ни и кръвоносна система.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings