15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Холин и Инозитол Colina e inositolo Yamamoto

Промоция!

27.00лв. 32.00лв.

Описание

Описание

Скъпоценните елементи, истинските „предпазни мерки“ за здравето, холинът и инозитолът, действащи в синергия, са основните елементи на лецитина, веществото, което поддържа мазнините в разтвор в кръвта и в други органични течности, помагайки на организма да контролира физиологичните и кръвните нива на холестерола и триглицеридите . Холинът и инозитолът са микроелементи, които благоприятстват редовната чернодробна функция, предотвратявайки широко разпространено разстройство сред населението, като натрупване на чернодробна мазнина или мастен черен дроб. Чернодробната стеатоза, известна като “мастен черен дроб”, се появява на повърхността, когато съществуващата мазнина се натрупва суперфизиологично в клетките на чернодробната тъкан.

В Италия това състояние засяга 25% от населението и представлява най-честият и нарастващ чернодробен проблем, също сред новородените. По същество агентите, отговорни за появата на стеатоза, действат чрез инхибиране на синтеза на клетъчни протеини, съставляващи липопротеини, като по този начин предотвратяват изливането на черния дроб в кръвта и които по този начин се натрупват в тях, с очевидно „безшумни“, но потенциални сериозни последици.

Холинът и инозитолът са основни съставки на фосфатидилхолина и фосфатидилинозитола, които от своя страна допринасят за синтеза на липопротеини, мазнини и холестерол в кръвта. По този начин техният дефицит се отразява на наличието на тези “носители” (транспортери), т.е. LDL и VLDL, при което се насърчава натрупването на мазнини в черния дроб.

Холинът (витамин В7) е основен микроелемент, който играе ключова роля с фосфолипидите и ацетилхолина, важен невротрансмитер. Холинът допринася за поддържането на физиологичната чернодробна функция, като е снабден с “липотропна” сила за предотвратяване на липидни отлагания в черния дроб.

Черният дроб изхвърля мазнините благодарение на два липопротеина, т.е. Това изразява значението на холина, предшественика на фосфатифдилхолин, който позволява транспортирането на мазнини от черния дроб до мускулите и мастната тъкан. По-общо, холинът допринася за поддържането на здрава чернодробна функция, тъй като принадлежи към група вещества, наречени “липотрофи”, предназначени да предотвратяват липидните отлагания в черния дроб. Нещо повече, това е от съществено значение за образуването на основните компоненти на клетъчните мембрани (фосфолипиди) и ацетилхолин, важно вещество, което участва като невротрансмитер в много мозъчни и когнитивни процеси. Някои изследвания също така показват възможната връзка между диета с високо съдържание на холин и развитие на мозъка в пренаталния период, с положителни ефекти върху когнитивните функции и паметта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings