15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

SAW PALMETTO BERRIES 550 МГ – 250 КАПСУЛИ

Промоция!

52.00лв. 66.00лв.

Описание

ОПИСАНИЕ
Как въздейства приема на Saw Palmetto (Сау Палмето)
Сау Палмето е екстракт от плодовете на палмата „Serenoa repens”. Сау Палмето е продукт, богат на мастни киселини и фитостероли и е доказал благоприятното си въздействие върху доброкачествената простатна хипертрофия (увеличаване на простатата при мъжете с напредване на възрастта).

Сау Палмето подобрява апетита, храносмилането и усвояването на храната.
Saw Palmetto, също така спомага при възпаления на лигавици, хронични бронхиални възпаления, ларингити, астма и туберкулозни ларингити.

Най-силният ефект от Saw Palmetto е при органите на репродуктивната система, както при жени така и при мъже!
Друг ефект на Сау Палмето е, че увеличава похабени органи като гърди, яйчници и тестиси и парадоксално на това, намалява хипертрофията на простатата. Това може да бъде обяснено с факта, че функцията на Сау Палмето е да възстановява нормалното състояние на дадения орган – намалява тези, които са нездравословно уголемени и увеличава тези, които са атрофирали.

Начин на употреба: Една доза 2-3 пъти дневно, с хранене или вода.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings