15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Vitamin Day Formula & Mineral Night Formula Complex 2×60 капсули Swedish

Промоция!

61.00лв. 70.00лв.

Дневната формула съдържа пълен комплекс от Витамини, Антиоксиданти и Билкови екстракти, които перфектно отговарят на нуждите на всеки човек, независмо дали спортува или не. Комплекса е толкова прецизно съставен, че с него получавате нужните Ви дневни дози от съответните нутриенти, без да се притеснявате, че някой от тях е в много ниска или висока доза!

 

Нощната формула е съставена главно от минерали, които ще Ви помогнат да се отпуснете преди лягане и да имате по-спокоен сън, като на сутринта ще се чувствате по-отпочинали, свежи и с възстановени мускули. Поради липсата на високи дози витамини в нощната формула, няма опастност да не може да заспите, с следствие на превъзбуда!

Начин на употреба : Приемайте 1 капсула от AM формулата, сутрин с храна и 1 капсула от PM формулата – вечер, 20-30 минути преди лягане!

 

Описание

Swedish Supplements Vitamin & Mineral Complex е хранителна добавка, която осигурява внимателно балансирана доза витамини и минерали. Vitamin & Mineral Complex е съставен от AM и PM формули, с което се гарантира, че всяка формула съдържа правилните нутриенти според времето в което е най-добре да се приемат, съответно дневна (AM) и нощна (PM) формула!

→   Достатъчни за 2 месеца
→   15 витамина
→   9 минерала
→   5 растителни екстракта
→   Комплекс антиоксиданти
→   Допринася за нормалната функция на мускулите
→   Допринася за здрава имунна система
→   Намалява умората и изтощението
→   Допринася за нормалния метаболизъм

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings