15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Vitamin C 1000mg 90 таблетки Yamamoto Nutrition

Промоция!

15.54лв. 20.00лв.

Описание

Vitamin C 1000mg – Хранителна добавка, която се предлага в таблетки, които съдържат 1000 mg витамин С. помага да се поддържа нормалното функциониране на имунната система. Една от много важните му функции е да поддържа колаген в действие, протеин, необходим за образуването на съединителна тъкан в кожата, връзките и костите. Също така допринася за образуването на червени кръвни клетки и предотвратява кървенето. Освен това се бори с бактериалните инфекции и намалява ефектите на някои вещества, които причиняват алергии. Поради тези причини витамин С често се използва за профилактика и лечение на обикновена настинка.

Vitamin C 1000mg е хранителна добавка, която се предлага в таблетки, които съдържат 1000 mg витамин С.
Витамин С помага да се поддържа нормалното функциониране на имунната система по време и след интензивни физически упражнения.
(Благоприятният ефект се получава при дневен прием от 200 mg в допълнение към препоръчителния дневен прием на витамин С).

Vitamin C 1000mg е известен също като аскорбинова киселина, е водоразтворимо съединение, подобно на глюкозата. Въпреки че е доста стабилен в кисел разтвор, той обикновено е най-малко стабилен на витамини и е много чувствителен към светлина, топлина и въздух, които стимулират активността на окислителните ензими.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings