15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

PURE NUTRITION – POWER PAK – 60 ПАКЕТА

Промоция!

99.00лв. 109.00лв.

Power Pak – Запомни това име, защото ние го създадохме за теб. От спортуващи за спортуващи, от професионалисти за професионалисти. Перфектната формула от мултивитамини и минерали!

Описание

ОПИСАНИЕ
Информация за витамините Pure Nutrtion – Power Pak
Power Pak – Запомни това име, защото ние го създадохме за теб. От спортуващи за спортуващи, от професионалисти за професионалисти. Перфектната формула от мултивитамини и минерали! Зареден с оптимални количества витамини, минерали, антоксиданти, аминокиселини и рибено масло, Power Pak осигурява на твоето тяло нужните хранителни вещества за максимално възстановяване и тонус. Още в самото начало създадохме Power Power Pak като продукт, който самите ние бихме искали да иползваме, получавайки възможно най-доброто съчетание от микро- и макронутриенти, без да е нужно да преглъщаме повече от 10 таблетки наведнъж.
Какво съдържа Power Pak
Тук няма да откриеш евтини и ненужни съставки. В Power Pak са включени единствено високопотентните и добре усвоими солни и хелатни форми на витамините и минералите, изключвайки евтините и нискокачествени карбонатни и оксидни форми използвани масово във формулите на пазара. Рибеното масло в Power Pak е лабораторно тествано за чистота от тежки метали и други замърсители, затова може да бъдеш сигурен какво слагаш в Твоето тяло.

За кого е подходящ Power Pak
Независимо дали си елитен атлет, запален любител или някой, който иска най-доброто от своите мултивитамини, Power Pak е всичко това от което се нуждаеш, затова не се колебай, а дай на тялото си това, което наистина заслужава.
Бъди по-здрав, по-силен, по-издръжлив с комплексните спортни витамини – Power Pak. Ти решаваш, тук и сега!

Тайната, която се крие зад таблетките на Power Pak

Светложълтата таблетка са аминокиселините
Светлозелената таблетка съдържа билки и антиоксиданти
Бялата таблетка включва минералите
Тъмнотожълтата таблетка са мултивитамините
Прозрачното желатиново драже е рибеното масло
Начин на употреба: приемайте 1 пакет дневно със закуската или предтренировъчното хранене. Приемайте винаги с храна и достатъчно количество вода

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings