15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

PURE NUTRITION – MAGNESIUM LIQUID + VIT C – 1000 ML

Промоция!

28.00лв. 33.00лв.

Описание

ОПИСАНИЕ
Формула на Pure Nutrition Ви доставя лесноусвоим магнезий в течна форма за по-бърза и ефикасна абсорбция
Магнезият е необходим за правилната минерализация на костите, за мускулните контракции и предаването на нервни импулси.

Магнезият е изключително важен минерал за аслимилацията на калций и калий от организма.
Организмът на всеки възрастен човек съдържа около 25 гр. магнезий, главно в костите във вид на фосфати и бикарбонати. Физиологичната функция на магнезия е обусловена от участието му като ко–фактор в редица важни ензимни процеси. Магнезият е структурен компонент на около 300 ензима, включително и АТФ-зависимите ензими. От това се определя системното влияние на магнезия върху енергетичните процеси във всички органи и тъкани, преди всичко енергопотребяващите (сърце, нервна система, работещи мускули). С това е свързана широкоспектърната фармакологичната активност на магнезия. Той притежава кардиопротекторно действие, оказва благоприятно влияние на сърцето при нарушаване на ритъма, ИБС, включително и при инфаркт на миокарда, подобрява кислородното осигуряване на миокарда, като ограничава зоната на увреждане.

Едновременно с това, магнезият действа съдоразширяващо и спомага за понижаване на артериалното кръвно налягане. Магнезият е антистресов микроелемент, който оказва нормализиращо действие върху състоянието на нервната система и нейните висши функции (особено в съчетание с витамин В6) при нервно напрежение, депресии, неврози.
Магнезият спомага за правилното провеждане на нервните импулси,протичането на ензимни реакции в организма ,участва в процесите на образуване на кости ,също така засилва въглехидратния метаболизъм.Помага за преодоляване на фазите на тревожност и нервност.

Какво можем да очакваме от Pure Nutrition – MAGNESIUM LIQUID + VIT C ?
Помага за възстановяване на мускулите след тежки натоварвания
Подпомага правилната нервна функция
Повишава метаболитната енергия в организма
Участва в косто-образуването

Pure Nutrition Magnesium Liqguid ще могогне за спокойния сън и работата на сърцето подходящ е за консумация 30 мин преди сън за дълбок и спокоен сън.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings