15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NUTREND UNISPORT 1000 ML

Промоция!

35.00лв. 40.00лв.

Описание

UNISPORT е леко минерализирана хипотонична спортна напитка. Сред нашите спортисти това е най-продаваният течен концентрат и от него можете да приготвите 70 литра от популярната спортна напитка. Желаещите могат да избират измежду много вкусове и два размера опаковки от 500 ml или 1000 ml. UNISPORT е обогатен с функционални вещества като L-карнитин, L-аланин и таурин. Той е особено подходящ за спортисти и хора с физически натоварвания, за ефективна хидратация и попълване на необходимите минерали. UNISPORT се предлага и без захар и този вариант се нарича UNISPORT ZERO. За разлика от изотоничните напитки, които са създадени специално за ситуации с екстремни физически и топлинни изисквания и могат да формират само много малка част от приема на течности през деня, UNISPORT е хипотоничен и по този начин позволява практически неограничена консумация, както преди, така и по време на физическа тренировка, но и в периода на възстановяване.
1000 ml = 70 литра от приготвената напитка
L-карнитин
L-аланин
Таурин

Употреба: За точно приготвяне на напитката използвайте приложената мерителна чашка. Никога не съхранявайте готовата напитка по-дълго от 24 часа. След отваряне съхранявайте при температура, която не надвишава 25 ° C и използвайте в рамките на 3 месеца. Възможните утайки не трябва да се считат за неизправност!

UNISPORT предназначен за: рехидратация на тялото по време на всяка физическа активност с ниска до средна интензивност.

Аромати на UNISPORT:
дива ягода
ананас
зелен чай + лимон
оранжево
лимон
праскова + маракуя
бял грейпфрут
розов грейпфрут
ягода + червена боровинка
касис
череша
миксфрут
горчив лимон
старейшина
микс зрънце
мохито
къпина + лайм
Препоръчителна доза: 10 ml концентрат в 600-700 ml чиста вода. Пийте максимум 50 ml концентрат дневно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings