15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NOW – METHYL B-12 1000 МКГ – 100 ДРАЖЕТА

Промоция!

22.00лв. 32.00лв.

Описание

Methyl B-12 (Метилкобаламин) е водноразтворим витамин от B групата

Той има изключителна роля за поддържането на здравословна нервна система и метаболичното усвояване на мазнините и белтъчините. Метилкобаламин играе и есенциална роля в синтезирането на ДНК по време на клетъчното делене и затова е важен за функцията на бързоразмножаващите се клетки, каквито са кръвните телца.

За кого е подходящ продукта Methyl B-12

Адекватен прием на достатъчно количества Methyl B-12 заедно с Фолиева киселина и Витамин Б6, регулира здравословните нива на серумния хомоцистеин, като така подържа силна и здрава сърдечна дейност.

Поради факта, че Метилкобаламин се съдържа главно в животински продукти или формите на витамина в растителните източници са нискоусвояеми в човешкото тяло, съществува по-висок риск от неговия недостиг при вегетарианци и вегани, поради, което се препоръчва неговия допълнителен прием като хранителна добавка.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: 1 драже дневно. Поставете в устата, докато се разтопи.

Гаранция за произход и качество на марките Now Foods и Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings