Chromium Picolinate е формата на Хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм."> MusclePower.bgNOW - CHROMIUM PICOLINATE 200 МКГ - 100 КАПСУЛИ - MusclePower.bg
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NOW – CHROMIUM PICOLINATE 200 МКГ – 100 КАПСУЛИ

Промоция!

14.00лв. 20.00лв.

Chromium Picolinate е формата на Хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм.

Описание

Каква е ролята на Chromium Picolinate в тялото

Хромът е един от ключовите и незаменими минерали за производството на инсулин в човешкото тяло, а също така при синтеза на мазнини и протеини.

Chromium Picolinate е формата на Хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм.

Хром Пиколинат се използва и за производството на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата, това е и причината понякога този минерал да е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и увеличаването на мускулната маса.

До какво води дефицит на Хром

Редица изследвания доказват, че когато нивата на Chromium Picolinate в кръвната плазма са ниски, това е индикация за заболяване на коронарната артерия. Много често при бременни жени е необходим допълнителен прием на Хром Пиколинат поради развиващия се зародиш. Дефицитът на Хром Пиколинат понякога води до повишаването на триглицеридите и холестерола в кръвта и води до развитието на атеросклероза, поява на умора и неадекватен метаболизъм на аминокиселини.

Освен това Хром Пиколинат оказва голямо влияние за профилактиката на захарен диабет и сърдечно-съдовите заболявания, той също така забавя процесите на стареене.

С възрастта нивата на Chromium Picolinate в организма намаляват и приемът му като хранителна добавка е препоръчителен.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: Една доза дневно, за предпочитане с храната.

Гаранция за произход и качество на марките Now Foods и Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings