15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NOW – CALCIUM CITRATE 300 МГ – 100 ТАБЛЕТКИ

Промоция!

22.00лв. 32.00лв.

Описание

Каква е ролята на Calcium Citrate

Калций (Calcium Citrate) e минералът, който се съдържа в най-големи количества в човешкото тяло. Calcium Citrate е незаменим относно изграждането и възстановяването на костите и зъбите, но играе и важна роля за мускулните съкращения, съсирването на кръвта, процесите на предаване на нервните импулси, както и за други метаболитни процеси и ензимни реакции.

Калцият се използва като ключов елемент за лечението на поражения върху черния дроб, за профилактика на остеопороза, кожни и алергични заболявания като псориазис и екземи. Calcium Citrate е важен за здравината на клетъчните мембрани.

Формата на калция в комплексната формула на NOW е цитратна, свързан калций с цитрусова киселина

Тази форма е от категорията на хелатните органични форми, които притежават по-висока биоактивност и усвояване в организма. Калциевият цитрат не отстъпва по биоактивност на калциевия аминокиселинен хелат, но е на много по-изгодна и достъпна цена за крайния потребител.

В Калций – Calcium Citrate се съдържа и магнезий – минерал, който е необходим за енергийния метаболизъм, протеиновата синтеза, предаването на нервните импулси през нервно-мускулните синапси, свързването на калция със зъбното вещество. Магнезият оказва положително влияние върху състоянието на репродуктивната система. Към формулата са добавени витамин D, цинк, мед, манган, които са синергисти и увеличават абсорбирането и използването на калция от организма.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: Една доза 1-2 пъти дневно с храната.

Гаранция за произход и качество на марките Now Foods и Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings