15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

NOW – ВИТАМИН C-1000 – ПОСТЕПЕННО ОСВОБОЖДАВАНЕ – 100 ТАБЛЕТКИ

Промоция!

24.00лв. 32.00лв.

Витамин C с постепенно освобождаване e невероятен природен продукт, който подпмага множество важни процеси в човешкото тяло.

Описание

Витамин C с постепенно освобождаване e невероятен природен продукт, който подпмага множество важни процеси в човешкото тяло. Той е известен още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло.

Витамин C с постепенно освобождаване е водно разтворим витамин и е незаменим, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Витамин C има силно антиоксидантно действие, което съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците и костите.

Помага при заздравяването на раните и фрактурите. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото.

Здравословни свойства на NOW – Витамин C-1000 с постепенно освобождаване

NOW – Витамин C с постепенно освобождаване спомага за образуването на азотен оксид и намаляването нивата на кортизола. Това го прави отлично средство за борбата срещу стреса. Освен това е важен за синтезата на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в ракопричиняващи вещества.

Какви са предимствата на формулата Витамин C с постепенно освобождаване?

Това позволява след попадането на витамина в тялото, той да продължи да функционира по-дълго време преди излишната част да се изхвърли.

Към формулата са добавени шипки, които също са източник на Витамин C с постепенно освобождаване, това води до синергични свойства на продукта на NOW.

Нашият главен консултант ще Ви разкаже за ползите от приема на Витамин C от NOW

Начин на употреба: Една капсула сутрин с храната.

Гаранция за произход и качество на марките Now Foods и Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings