15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Muscle Care Цинк 90 таблетки

Промоция!

8.90лв. 13.00лв.

Описание

Представяме абсолютна новост сред специализираните добавки за физически активни хора – Цинкът от грижа за мускулите се усвоява още по-добре и бионаличен цинк, който ще осигури правилното функциониране на вашето тяло и ще повлияе на ефективността на неговите биологични процеси! *

Цинкът е един от основните минерални елементи, който участва в почти всички метаболитни промени, поради което всичките му недостатъци се отразяват във физическа форма. Цинкът не само ви позволява да поддържате отлична физическа годност, но и е необходим за правилния ход на синтеза на протеини! Благодарение на този елемент ще изградите перфектни мускули и ще подобрите регенерационните процеси след тренировка и ще забележите по-бързо ефектите от ежедневните тренировки.

Цинк грижа за мускулите е добавка, предназначена предимно за любители и професионални хора, които спортуват и използват диети с ниско съдържание на мазнини, както и за физически работещи хора. Благодарение на максималната доза цинк, вие не само бързо ще допълвате неговите недостатъци в организма, но и ще задоволите увеличеното предлагане на този елемент, което се случва по време на интензивни тренировки.

Добавката на цинк е особено важна за спортове със сила и издръжливост и фитнес спортове. Повишената консумация на глюкоза по време на интензивни упражнения допълнително влияе върху появата на значителни дефицити на цинк в организма на спортистите и създава проблеми с транспортирането на СО2, пречи на секрецията на ключови ензими или влияе на по-лошата работа на имунната и ендокринната системи.

Как действа грижата за цинкови мускули?

Благодарение на подобрената формула, добавката с цинк бързо се абсорбира от организма, като влияе върху *:

• Подобряване синтеза на протеини;

• Подобрено възстановяване след упражнения;

• Инхибиране на катаболизма по време на нощна почивка;

• Подобряване на всички метаболитни промени;

• Подобряване на метаболизма;

• По-добра ефективност на обучението;

• Перфектна мускулатура;

• По-добър имунитет на тялото;

• правилна секреция на хормони;

• здраве на костите и ставите;

Цинкът също е едно от естествените съединения със силен антиоксидантен ефект, благодарение на което тялото ви по-ефективно ще се бори със свободните радикали и съединението, необходимо по време на метаболитните процеси в костите, хематопоетичните процеси и образуването на съединителна тъкан, наред с други ставен хрущял. Сред многото различни роли, които цинкът изпълнява в човешкото тяло, не може да се пренебрегне влиянието му върху синтеза на нуклеинови киселини и действието на намаляване на вредните хранителни навици.

В допълнение, цинкът е единственото минерално съединение, чиито дори леки недостатъци причиняват незабавно спиране на растежните процеси, включително мускулна тъкан, по-лоша концентрация, загуба на жизненост и други заболявания, включително нарушения на потентността и кожни проблеми. Дори и най-добре балансираната диета носи риск от недостиг на цинк, който играе ключова роля във функционирането на човешкото тяло. Ако искате бързо да усетите желания ефект от добавката. Грижата за мускулите с цинк ще отговори на всички ваши очаквания! *
Не чакайте, докато недостатъчното предлагане на цинк в диетата ви започне да прави живота ви неудобен. Изберете доказаната добавка за цинкова мускулна грижа днес и активно поддържайте тялото си по време на всяка тренировка.

Използвайки професионални препарати, създадени за професионални спортисти, които изграждат маса и се стремят да подобрят съществуващите си тренировъчни ефекти и любители на тренировките за отдих, получавате гаранция за ефективност и най-високо качество на активните съставки, подбрани в перфектната доза за вашето тяло! Заложете на бързия ефект и се насладете на по-добра физическа форма благодарение на уникалната сила, скрита в добавките за грижа за мускулите! Ние ви даваме гаранция за ефективност и висококачествени препарати на цена, съобразена с вашите възможности!

* Ефектите зависят от индивидуалните предразположения.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings