15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Magnesium Calcium 250 таблетки Body Attack

22.00лв.

Body Attack Magnesium & Calcium осигурява в дневна доза (4 табл.) 440 мг калций и 264 мг магнезий – което е приблизително еквивалентно на загубата на минералите чрез пот.

Описание

Магнезий и калций – 250 таблетки

  • 440 мг. калций на дневна доза.
  • 264 мг. магнезий на доза.
  • Произведен в Германия.

Body Attack Магнезий и калций доставя два минерала, които са жизненоважни за тялото и не могат да липсват в ежедневната диета. Небалансираната диета с по-малко плодове, зеленчуци, ядки, зърнени храни и мляко може да причини дефицит на тези минерали с течение на времето. По същия начин, не само вода, но и минерали, като магнезий и калций, се губят от пот по време на физическо натоварване.

Body Attack Magnesium & Calcium осигурява в дневна доза (4 табл.)  440 мг калций и 264 мг магнезий – което е приблизително еквивалентно на загубата на минералите чрез пот.

 

Заслужава си да знаете: Защо тялото се нуждае от магнезий и калций?

Двата минерала магнезий и калций играят централна роля в енергийния и протеиновия метаболизъм. По-специално, магнезият участва в над 300 метаболитни процеси, спомага за усвояването на хранителните вещества. Улеснява синтеза на ендогенни вещества, които са от съществено значение за енергийния метаболизъм и мускулната функция. Помага за намаляване на умората.

И двата минерала са отчасти отговорни за балансиран електролитен баланс в тъканите на тялото. Минералите, разтворени във вода, също регулират предаването на сигнали между невроните и мускулните влакна, тъй като магнезият помага за отпускане на мускулите, а калцият повишава напрежението в мускулите. Липсата на тези минерали може да бъде свързана с мускулна слабост, спазми и умора. Кръвоносните съдове също така се нуждаят и от тези минерали, за да се разширяват и свиват по време на физическо натоварване. Калцият допринася и за нормалното кръвосъсирване и е важен градивен елемент за костите и зъбите. Следователно, добавката от калций и магнезиев минерал от Body Attack също може да допринесе за поддържането на нормални кости и зъби.

Комбинирайте този продукт с:

BCAA за подобряване на белтъчния синтез.

Testo бустери /трибестан за подобряване на синтеза на тестостерон и повишаване на физическата сила.

Азотен бустер за повишаване на енергията и издръжливостта по време на интензивни физически натоварвания.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings