15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Вит+Мин+Стави+Q10 BURN VITAMIN PACK 9

Промоция!

69.00лв. 85.00лв.

Описание

VITAMIN PACK 9 от B.U.R.N Nutrition е хранителна добавка УНИКАЛЕН КОМПЛЕКС :  съдържаща витаминиминералиаминокиселини с разклонена веригаимуностимулаторирибено масло богато на Омега 3глюкозаминхондроитин и MSM.

“С 2 думи” – продукт съдържащ всичко необходимо за добро физическо здраве, силна имунна система, перфектно и бързо възстановяване, повече издръжливост, силно сърце и здрави стави.

Подходящ е за спортисти, хора с напрегнато ежедневие – тежък физически и психически стрес, боледуващи често поради слаба имунна система.

Витамин Пак 9 се предлага в опаковка от 30 пакета
Достатъчен е за плътен прием от 30 дни – приема се само веднъж на ден

Ето и съдържанието на продукта.

Изграден е от общо 9 различни капсули/таблетки, като всяка от тях е специално подбрана да съдържа необходимите елементи за Вас:

CA + ZN + MG – комбинация от важни минерали, като калций, магнезий и цинк – поддържащи нормалния електролитен баланс в тялото, релаксират мускулите и спомагат за безпроблемното им съкращаване и отпускане.

Vitamin C 1000 + Rose Hips – Витамин C 1000 обогатен с екстракт от шипка – комбинацията от тези два елемента гарантира силна имунна система.

JOINT GUARD – съставки за укрепване здравето на стави, кости и сухожилия. В тази матрица са включени глюкозамин, хондроитин и MSM. Намаляват болката, елиминират възпаланията и стимулират регенерирането на износени стави и сухожилия.

OMEGA 3 – рибено масло, което е богато на EPA и DHA – мастни киселини, регулиращи холестерола и улесняващи работата на сърцето.

MULTIVITAMIN – комплекс от всички необходими витамини и минерали. Витамините са незаменими микронутриенти за организма на човек. Тялото ни не е способно да ги синтезира, затова е важно да си ги набавяме от храна или от хранителни добавки. Участват в абсорбцията на всички макронутриенти, зареждат тялото с енергичност и предпазват от отпадналост, подкрепят имунитета.

LECITHIN – лецитинът е фосфолипид, който нормализира нивата на холестерола в тялото.

COENZYME Q10 – защитава тялото от стареене, грижи се за здравето на сърдечно съдовата система, дава енергия, притежава антиоксидантни свойства, спомага за по-адекватната работоспособност на мозъка.

BCAA – незаменими аминокиселини, чийто свойства са мускулно изграждащи и подобряват възстановяването след тежки физически тренировки.

AAKG – аргининът алфа-кетоглутарат е прекурсор на азотния оксид в тялото. Тази форма на Агинин – AAKG се отличава с по-висока степен на усвояване. Стимулира мускулното напомпване по време на тренирововка и кръвообращението. Активен елемент в мускулния растеж и развитие.

Начин на употреба на Vitamin Pack 9 BURN Nutrition:
1 пакет се приема след първото хранене за деня.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings