"> MusclePower.bgНемския Магнезий Цитрат Ironmaxx 130 капсули - MusclePower.bg
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Немския Магнезий Цитрат Ironmaxx 130 капсули

Промоция!

33.00лв. 48.00лв.

С 300mg магнезиев цитрат и оксид на порция!
Покрива 100% от дневната нужда от магнезий!
Висока степен на бионаличност благодарение на магнезиевия цитрат!
Подпомага нормалната мускулна функция!
Оптимизирано образуване на протеини!
Намалява умората и умората!
В подкрепа на баланса в тялото!

Описание

Спортистите разчитат на Mg магнезий IronMaxx® – Минералът за начало!
Магнезият е популярна и широко използвана добавка за нормална мускулна функция в спорта! Магнезиевите капсули на IronMaxx® се характеризират с особено висока бионаличност. Тъй като магнезият е под формата на магнезиев цитрат, той лесно може да попадне в тялото и бързо се метаболизира. Магнезият е основен минерал, който не може да се произвежда от самия организъм, поради което се изисква непрекъснато снабдяване. Ironmaxx ® за балансиране на електролитния им баланс. С 300mg магнезий на 100% от дневната нужда от този важен минерал. Mg магнезий IronMaxx® осигурява дълготрайни високи нива на магнезий в тялото и така нататък чрез много спортни процеси. Особено за подпомагане на здравословния енергиен метаболизъм играе централна роля. По този начин силно бионаличната и силно концентрирана форма на магнезиеви капсули от IronMaxx® прави възможен директен и максимален ефект върху нормалната мускулна функция и образуването на протеини.

Магнезий – интересен не само за спортисти!
В спорта магнезият отдавна е много популярен и широко разпространен, но също така и в стресиращия свят на труда. Защото магнезият помага за укрепване на психиката и по този начин за по-добро справяне с ежедневната работа. Оптималното снабдяване на тялото с магнезий може да предотврати последиците от негативния стрес. Особено в днешното общество за бързо хранене вече не приемаме достатъчно минерали. Но дори и при балансирана диета, може да се получи лак от тези жизненоважни хранителни вещества. Въпреки това, въпреки че на организма се осигурява по-малко магнезий, нуждата му да остане постоянна. Особено кофеиновите напитки или алкохолът водят до повишена екскреция на магнезий. Следователно добавянето на Mg чрез добавяне с магнезиеви капсули на IronMaxx® може да бъде полезно.

Съдържание на магнезий
– намаляване на умората и умората
– електролитен баланс
– нормален енергиен метаболизъм
– нормална функция на нервната система
– нормална мускулна функция
– нормален протеинов синтез
– нормална психична функция
– поддържане на нормална кост
– поддържане на нормални зъби
– Има функция в клетъчното делене

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings