15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Вземи 3бр. Левзея Макс 100мл и получи 3бр. + 3хProtein Muffin

Промоция!

187.00лв. 419.00лв.

Описание

Какво е Левзея Макс

Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер. То намира приложение, както в народната, така и в научната медицина. Екстрактът от Левзея е натурален адаптоген. Той спомага на организма да се справи с физическото и психическо натоварване и стрес. Може да се използва като активен тоник за енергия и добро настроение, всеки ден. Руски спортисти споделят, че всеки, който е опитал екстракт от левзея, е готов да се откаже напълно от употребата на забранени (вредни) стимуланти.

Базирайки се на това, ние извлякохме един високо концентриран екстракт от ново поколение – а именно Левзея Макс. Екдистероните, съдържащи се в левзеята, подпомагат анаболните процеси в организма (растежа на мускулите и тъканите).

Как работи Левзея Макс

  • Подобрява обработката и усвояването на хранителни вещества и най-вече на протеините. Подходящ е за прием при високо белтъчни диети.
  • Добре усвоените белтъчини и важните аминокиселини, водят до по–лесното им вливане в кръвния поток. Това допринася за по–бързо възстановяване след изтощителни тренировки.
  • Стимулира мускулния растеж, като подпомага изгарянето на мазнини. Оформя мускулатурата по естествен начин.
  • Подобрява дейността на мозъка, като засилва концентрацията и изостря рефлексите.
  • Препоръчва се при стресови ежедневия от всякакъв тип, защото е изключителен адаптоген.
  • Действа като естествен афродизиак, засилва половата активност, либидото (сексуалното желание) и потентността.
  • Увеличава многократно физическата издръжливост.

Левзея Макс е енергизиращо средство, което е от полза не само за активно спортуващите. Екстрактът дава сили на всеки, по-лесно да се адаптира към различни промени в околната среда, тъй като благоприятно стимулира имунната система и я прави издръжлива на външни влияния.

За какво още спомага Левзея Макс

  • Подобрява настроението, засилва апетита. Помага при отпадналост и депресия, раздразнителност и главоболие. Има общо тонизиращ ефект.
  • Спомага за фокусиране и точност на паметта, което го прави подходящ за хора, подложени на умствено натоварване.
  • Подобрява дейността на черния дроб, сърцето и мозъка.
  • Подобрява кръвообращението, нормализира съдържанието на хемоглобин в кръвта, регулира кръвното налягане.
  • Има болкоуспокояващ ефект върху организма, независимо от мястото на болката. Ускорява зарастването на рани и фрактури.
  • Спомага за по-ефективно и бързо възстановяване след боледуване. Има силно детоксикиращ ефект при хранителни или алкохолни натравяния.
  • При жените левзеята има доказано благоприятно влияние за подобряване на репродуктивната способност.

Прием на Левзея Макс

За подобряване на ежедневието: може да се приема по 3 мл. по веднъж на ден.
За спортуващи: може да се приема до два пъти на ден.
При високо белтъчни диети: е добре да се приема по два пъти на ден по 3 мл. един час преди храна.

Д-р Димитър Янев за Левзея Макс

Димитър Янев е лекар, хомеопат, шуслеров терапевт, фитотерапевт, УНГ специалист:

“През този летен сезон работих на няколко места с голяма натовареност и интензивност – много пътуване от едното работно място на другото, трафик, жега. В края на сезона бях изтощен, без сили, трудно се съсредоточавах и не можех да спя. Станах доста раздразнителен и напрегнат. Кръвното ми трайно се повиши, въпреки че употребявам лекарства.

Знаех за добавките с Левзея, но коя от всичките да избера? Спрях се на Левзея Макс на Цветита Хербал, защото преди време приемах техния пробиотик и ефектът беше добър.

Пиех по 3 мл. сутрин и 3 мл. на обяд в продължение на 1 седмица. След това, само веднъж – сутрин – по 3 мл. Общото време, през което употребявах продукта бе 2 месеца.

Още след първата седмица почуствах повече енергия. Тонусът ми се засилваше и станах по издръжлив. Подобри се съсредоточаването и вниманието ми се изостри. Сънят постепенно започна да се нормализира. Кръвното започна да спада, но това което наистина ме впечатли, беше, че холестеролът 1 седмица преди да започна да пия Левзея Макс беше 8,6, а сега е 6,3! Повиши се добрият холестерол и спаднаха триглицеридите, почти до горната граница на нормата. Това е без да променям хранителния ми режим!

С удоволствие препоръчвам този препарат на моите пациенти и приятели, защото сам се уверих в качествата му!”

“Левзея /Leuzea carthamoides/ e растение, богато на лечебни свойства от различен характер, което вирее в Сибир и Североизточна Азия. Тази билка е известна още и като Маралов корен. Левзея много наподобява на външен вид магарешкия бодил, който вирее и по нашите земи, но няма нищо общо с него.

Според легендите в Монголия от древни години се е вярвало, че отвара от корените на Левзея лекува повече от 15 болести. Древните монголци са вярвали, че с редовен прием на отвара от левзея, можело да се доживее до над 100 години.

Подходящ е за прием при високо белтъчно хранене (т.е. „диетите“ за отслабване и/или повишаване и поддържане на мускулната маса). Добре усвоените белтъчини и важните аминокиселини, водят до по-лесното им вливане в кръвния поток. Това допринася за по-бързо възстановяване след изтощителни тренировки.”

Светослав Ковачев за Левзея Макс

Светослав Ковачев e лицензиран фитнес инструктор. Автор е на над 80 статии, свързани със здравословно хранене, фитнес програми и тренировъчни принципи. Ето какво казва той:

“В рамките на месец използвах 3 шишенца Leuzea Max 100 мл с дневен прием: 3 пъти по 3,5 мл. или общо 2100 мг. дневно.

Но нека малко предистория каква бе причината да тествам продукта?

Причината беше навлизането на екдистерона, извличан от Левзея, като хранителна добавка за повишаване на силата и мускулната маса, със свойства, близки до тези на анаболните стероиди.

Ето и информацията, която наведе везните в полза на Leuzea Max.

Екдистеронът, съдържащ се в Leuzea Max, работи чрез увеличаване на азотния баланс и повишаване на белтъчния синтез – свойства, характерни за анаболните стероиди, но за разлика от тях тук липсват странични ефекти, свързани с хормонални промени и потискане на собственото производство на тестостерон и лутенизиращия хормон.

В Русия – екдистеронът, добит от левзея, е използван от много техни атлети за повишаване на спортните им постижения, както и при излизане от стероидни цикли на руските тежкоатлети.

С приема на Левзея, те покриват тестовете за неутралитет към прием на анаболни стероиди, като в същото време използват почти същата ефективност на екдистерона.

Отделно, много руски изследвания показват по-добри резултати в тестове, сравнени с прием на стероиди, при едни и същи атлети.

Действието на Екдистерона в Левзея Макс

  • Увеличено задържане на азот и повишаване синтеза на белтъчини в мускулите, което ще рече, че е необходимо да повишите дневния прием на протеин, докато използвате Левзея Макс
  • Повишаване на силата и издръжливостта на организма
  • Стимулира мускулния растеж, чрез повишен протеинов синтез
  • Спомага за горенето на мазнините
  • Действа като естествен афродизиак, засилва половата активност
  • Подобрява настроението и фокуса
  • Подобрява мисловната дейност
  • Няма странични ефекти, дори и при дози над 5000 мг. дневно
  • Засилва апетита и подобрява кръвообръщението
  • Има болкоуспокояващ ефект и спомага за по-бързо възстановяване след боледуване
  • Подобрява репродуктивните способности на организма

Проучванията показват, че хранителната добавка Левзея Макс е безопасна в дози от 5 мг/телесно тегло, като препоръчваната доза е 300-500 мг. на ден. Повечето компании препоръчват еднократната доза да е 300 мг. Въпреки това, има атлети, които са получили отлични резултати при използването на 2000 мг екдистерон на ден, както в моя случай от 2100 мг. дневен прием.

Също може да приемате Левзея Макс в пирамидален цикъл, както при анаболните стероиди – с плавно увеличаване на дневната доза и последващо намаляване.

Аз използвах продукта на Цветита Хербал – Левзея  Макс в дневна доза 3 пъти по 3,5 мл. или 2100 мг. дневно, в рамките на месец.

През този период увеличих дневния прием на белтъчини в хранителния си режим на 2 грама протеин на килограм тегло, предвид по-добрата белтъчна усвояемост. Заложих във фитнес програмата си повече упражнения с базови тежести. Увеличих интензитета на тренировките.

Резултати след края на цикъла ми с Левзея Макс на Цветита Хербал:

  • 10 кг. повече при хоризонтален лег с щанга
  • 15 кг. увеличение на използваната тежест при упражнението клек с щанга
  • 10 кг. повишаване на работната тежест при мъртва тяга и гребане с щанга
  • Лично тегло повишено с 1,5 кг. в рамките на месец, но значително по-обемен от преди.

Ако трябва да сравня ефекта от приема на Левзея Макс на Цветита Хербал с прием на метан за същия период, с константни дози от 20 мг. дневно, бих казал, че разликата ще бъде малко повече в полза на метана, като повишаване на личното тегло, предвид водната задръжка. От друга страна, обаче, това би изисквало и прием на хепатопротектори и хранителни добавки за възстановяване на хормоналните нива.

Като заключение мога да добавя, че бих предпочел действието на Левзея Макс на Цветита Хербал пред каквито и да било анаболни стероиди.”

Знаете ли че?

*В Монголия от древни години се е вярвало че отвара от Левзея корен лекува повече от 15 болести. Също така, древните монголци са вярвали, че с редовен прием на отвара от левзея е можело да се доживее  до над 100 години.

* Лекари от цяла Европа препоръчват Левзея корен екстракт за възстановяване след травми и тежки наранявания (фрактури,разкъсани мускулни и сухо жилни връзки) .

Без добавени консерванти и оцветители! Без добавена захар!

Трибулус Макс
Течен екстракт – 100 ml
Хранителна Добавка

Какво е Трибулус Макс

Трибулус Макс е водно-етанолов екстракт от билката Tribulus Terrestris (Бабини Зъби – научете повече за билката). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успя да разработи Трибулус Макс и да постигне максимална концентрация само в една опаковка от 100 ml.

Как действа Трибулус Макс

Трибулус Макс стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и Фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е пряко отговорен за производството на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници. От своя страна, фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозоидите в тестисите. Клинични изследвания показват, че употребата на Трибулус Макс увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. Затова екстрактът се препоръчва при някои форми на безплодие.

По-високите нива на тестостерон след употребата на Трибулус Макс означават:

  • По-висока потентност  
  • По-голяма издръжливост
  • По-лесно натрупване на мускулна маса
  • По-малко количество мазнини
  • По-голяма увереност в своето ежедневие

След определена възраст, индивидуална за всеки организъм (най-често след навършване на 30-тата година), нивото на тестостерон започва постепенно да спада. Това води след себе си редица неблагоприятни ефекти, като:

  • Намалена потентност
  • Проблеми с простатата
  • Депресивни състояния

Трибулус Макс е един от начините те да бъдат преодолян!

Прием на Трибулус Макс

*30+ След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва да намалява.Тук на помощ идва Трибулус Макс. Достатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3 ml. (1 капачка) в период не по-голям от 12 часа. Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка около 2 до 3 седмици.

*40+ След навършването на 40+ през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3 ml. (1 капачка).През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3 ml. на 12 часа.

*50+ След навършване на 50+ години ползата от прием на хранителна добавка Tрибулус Макс (Бабини Зъби) започва да става все по-необходим.Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст. Спомага за намаляването на холестерола в кръвта.Има антибактериално и диуретично действие.Добре е приемът през целия период от (3 месец) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml, с почивка до 2 седмици.

Трибулус Макс за Жени

Екстрактът Трибулус Макс действа целебно не само при мъжете, но и при жените. Още от дълбока древност билката намира широко приложение в различни аспекти на женските неразположения:

  • Има уникалното свойство да регулира хормоните.
  • Спомага за облекчаването на менструалните болки.
  • Повишава нивото на естрогена.
  • Трибулус Макс може да намери приложение и при някои форми на безплодие.
  • По естествен начин регулира мастната обмяна, като по този начин възпрепятства складирането на излишни мазнини. А това е незаменим помощник в борбата с излишните килограми.

Трибулус Макс за Спорта

Трибулус Макс се използва от атлети за:

  • Покачване на мускулна маса
  • Увеличаване на силата и издръжливостта

Знаете ли, че…

  • Е доказано, че течната форма на екстракт от Трибулус е по-ефикасна и по-бързо действаща от таблетната форма.
  • Невероятното действие на Трибулус Макс течен екстракт се дължи най-вече на факта, че билката, използвана за направата на екстракта, е с изцяло с български произход.
  • Действието на Трибулус Макс е с натрупване.
  • Ако след редовен прием на Трибулус Макс в продължение на около седмица, се почувствате тонизирани, то след края на втория месец ще усетите приятно чувство на прилив на енергия.
  • Течният екстракт от Бабини зъби (Трибулус Макс) може да повлияе благоприятно при лека форма на хипертония. В някой билкарски книги е описано, че екстрактът от билката може да понижи и кръвното налягане.

След препоръчителния период на прием от 3 месеца (12 седмици), е необходимо да се направи почивка от около 2-3 седмици. След това може отново да започнете да приемате Трибулус Макс.

Магнезий 1-6-12
30 табл. x 1000 mg

• • • ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА  • • •

Какви са ползите от Магнезиев Цитрат?

  • Спомага за намалянето на негативните симптоми от недостиг на магнезий, някои от които са: крампи, умора, отпадналост
  • Има благоприятно действие върху съня
  • Подпомага поддържането на по-високи енергийни нива
  • Благоприятства работата на сърцето
  • Има благоприятно действие върху поддържането на нормални нива на кръвната захар в кръвта
  • Подпомага здравето на костите и зъбите, най-вече в комбинация с минерали и микроелементи
  • Подпомага поддържането на нормално кръвно налягане
  • Спомага за правилното функциониране на имунната система

Магнезият е вторият най-разпространен минерал в човешкото тяло! Успоредно със това той е един от най-жизненоважните микроелементи. Редовният му прием ще помогне да намалите стреса, да заспивате по-лесно и ще намали мускулните схващания и крампи. Редовната консумация на риба и морски продукти, както и на зелен фасул, спанак, овесени ядки и булгур, удовлетворяват често ежедневните нужди на магнезий за организма.

А сега си представете, че нямате на разположение тези макронутриенти, всеки ден? В тази връзка, приемът му като суплемент, за съвремието на българина, започва да става задължителен. Защо?

МАГНЕЗИЙ И СИНТЕЗ НА АТФ

Магнезият има анаболно влияние и играе съществена роля в производството на аденозин трифосфат (АТФ). За да се предизвикат оптималните анаболни (изграждащи) реакции в мускулите и всички видове съединителна тъкан, е важно да се поддържат високи нива на АТФ. Доказано е, че магнезият е необходим и за синтеза на протеин в организма (за новите клетъчни структури – еритроцити, зарастване на рани, космена покривка и т.н.), тъй като играе важна роля във възпроизводството на ДНК и РНК.

Освен това, с анаболния профил на магнезиевия цитрат са свързани и редица негови антикатаболни характеристики. Те включват предпазване от крампи, намаляване на кръвното налягане (хипертонията) и от там намаляване на риска от сърдечен удар и инсулт. Трябва също да отбележим, че отсъствието на адекватни нива на магнезиев цитрат би довело до сериозно нарушаване на особено важния баланс между калия и натрия. Обикновено се прилага уравнението на баланса между калий и натрий, но трябва да подчертаем, че в това уравнение е възможно основно заради магнезия!

Ако липсва този жизнено необходим електролит в точно определеното количество, организмът ще бъде подложен на сериозни стресови състояния и опасности.

Те включват :

  • виене на свят
  • ниска кръвна захар
  • мускулни крампове (острите спазми могат да доведат до сърдечен удар)

Недостигът на магнезиев цитрат може да предизвика и симптоми, включващи повишено кръвно налягане и сърцебиене!

Той може да предизвика и други симптоми като умора и проблеми, свързани с нарушаване на киселинно-основния баланс. Хроничният недостиг на магнезий може да причини мигрени, астма и потенциално води до остеопороза! Често, обичайната диета съдържа далеч по-малко количество от препоръчителната дневна дажба (ПДД) магнезий за деня. Щом като толкова много експерти по здравеопазване и хранене са на мнение, че стойностите на ПДД са остарели и се нуждаят от осъвременяване (в количествено отношение), е дошло време да се проучи по-задълбочено физиологическата роля на този тъй необходим минерал.

ДО КАКВО ВОДИ МАГНЕЗИЕВИЯТ ДЕФИЦИТ? 

– При малък магнезиев дефицит, симптомите са превъзбуденост, замайване, мускулни крампи, слабост в мускулите и умора;

– При по-сериозен дефицит се стига до намаляване на калция и калия в тялото и задържане на натрий, което от своя страна води до задържане и на вода;

– Неврологичните и мускулните симптоми като тремори и мускулни спазми също са често срещани. Измежду симптомите са загуба на апетит, гадене и неравномерна работа на сърцето;

– Магнезият играе и важна роля във въглехидратния метаболизъм и дефицитът може да доведе до влошаване на инсулиновата чувствителност;

Ако имате дефицит на магнезий, един от най-добрите и лесни начини за връщането на нивата в оптимум е приемът му като суплемент. Освен за избягване на магнезиевия дефицит, магнезият има много други ползи. Той е релаксант, помага на тялото да се отпуснe и намалява стреса. Това го прави изключително подходящ за прием преди лягане, за допринасяне на по-спокоен и дълбок сън.

Научните данни показват ползи при поддържането на нивата на тестостерона и увеличаване на силата при спортуващите. Тъй като минералът играе ролята и на електролит, физическите натоварвания намаляват нивата му. Приемът след тренировка е идеален за поддържане на баланс. Високи дози магнезий се използват широко като лаксатив и са подходящи за хора страдащи от констипация (запек).

Цитратната форма е една от най-добре усвоимите. Много трудно може да се предозира, защото тялото само регулира усвояването. Ако нивата ви на магнезий са прекалено високи, по-малко ще се усвоява от тънките черва и обратното. Най-честият проблем при прием на прекалено високи дози е диарията.

Хранителна информация

Единична доза: 1 таблетка
В опаковка: 30 таблетки
Опаковка за: 30 дни

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings