15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Микс от 20 био храни Super GREENS Yamamoto® Nutrition

Промоция!

45.84лв. 59.00лв.

Описание

Yamamoto® Nutrition Super GREENS е направен изключително от активни съставки, минерали и растителни екстракти на основата на витамини. Той не съдържа захарта, често срещана в тези продукти.

Когато излизаме с нов продукт, това винаги е събитие, което представлява плод на многочасови изследвания върху най-добрите суровини, както и най-ефективните и сертифицирани активни съставки. Същото може да се каже и с различните „обновявания“ на съществуващите продукти, които продължават да се преглеждат и винаги се държат „една крачка напред“. Super GREENS беше много успешен продукт, новата версия се предлага като уникален по рода си продукт на пазара с различни патенти, събрани на базата на концентрати от много растителни и плодови екстракти с добавка на адаптогени и имуностимуланти.

https://musclepower.bg/wp-content/uploads/2020/10/super-greens-back.jpg

https://musclepower.bg/wp-content/uploads/2020/10/super-greens-back.jpg

В този “екип” от елементи с мощен синергичен антиоксидантен ефект, детоксикиращ, но също така и алкализиращ и рехидратиращ, ние включихме:

Водорасли спирулина
лиофилизирана кокосова вода
VitaCherry® (Montmorency черна череша)
VitaBerry® (смес от червени горски плодове)
VitaVeggie® (зеленолистна зеленчукова смес)
Водорасли хлорела
KSM-66® Ашваганда
Кордицепс
Ехинацея

Не искаме да заменим концепцията за зеленчуци или плодове като храна, но предвид нарастващото влошаване на качеството на тези храни по отношение на хранителните вещества, необходими за здравето ни, новият Super GREENS носи това липсващо превъзходно качество, въпреки че все още се получава от плодове и зеленчуци, с много висок “ORAC” (кислороден радикален абсорбционен капацитет) или способността да абсорбират кислородни радикали благодарение на полифеноли, антоцианини, проантоцианидини и биофлавоноиди, които заедно с адаптогени като Aswhagandha, Cordyceps и Echinacea, допринасят за защитата и правилното функциониране на нашия организъм.
Тези смеси също имат предимството, че са „обогатени“ с микроелементи, без риск от поглъщане на химикали като глифозат или други пестициди, торове или оцветители, често използвани върху плодовете и зеленчуците, които пристигат на нашите маси.
* NonGMO патенти

Всеки иска да се чувства добре и да има повече енергия. Дори и с най-добри намерения, малко от нас ядат препоръчителните порции плодове и зеленчуци всеки ден.
Super GREENS е формула, базирана на комбинация от над 50 фитонутриенти от растителни екстракти, плодови и зеленчукови концентрати, витамини и минерали.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings