15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!

Maximum Probiotic Charge 90 капсули MLO

42.00лв.

Категория

Етикет

Описание

Maximum Probiotic Charge представлява иновативен подход към здравето на стомашно-чревния тракт. Използвайки най-модерните научни методи, изследователите от лабораториите CryoBioticaTM проектираха продукт, който представлява следващото ниво в здравословните и фитнес добавки.

Maximum Probiotic Charge осигурява синергетичен ефект, който е резултат от комбинираните суперсили на пробиотици и антиоксиданти. Maximum Probiotic Charge съдържа специални съставки от Lactobacillus rhamnosus, bulgaricus и Streptococcus thermophilus, които оцеляват в тежкото състояние на чревния тракт. Още повече, че повечето от тях са способни да растат и да произвеждат полезни вещества, като витамини и други хранителни вещества. В комбинация с тяхната висока антимикробна активност срещу много човешки патогени гарантират винаги здравословен баланс на бактериите в стомашно-чревния тракт и засилват имунната система.

Балансираната пробиотична смес на MLO също играе решаваща роля в процеса на детоксикация и може да бъде изключително полезна за спортисти и любители на фитнеса, чиято диета е богата на протеини, които обикновено са трудни за усвояване.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings