JackT ™ е новият авангарден тестостеронов бустер на Ultimate Nutrition с комбинация от три клинично дозирани съставки. "> MusclePower.bgUltimate Nutrition JackT 60кап. - MusclePower.bg
15 42.665375 26.2900436 https://musclepower.bg arrow 0 arrow 1 Твоето съобщение беше изпратено успешно! Възникна проблем. Моля опитайте отново. Ново Популярно Разпродажба zoom-true cookie-true 600
Работим със Speedy и Ekont, доставки с намаление! Обадете се сега: 0884 84 21 51 Отстъпки до -50%! Ликвидация на продукти и много промоции!
0
  • Нямате артикули в количката.

Ultimate Nutrition JackT 60кап.

Промоция!

44.00лв. 59.00лв.

JackT ™ е новият авангарден тестостеронов бустер на Ultimate Nutrition с комбинация от три клинично дозирани съставки.

Описание

За JackT:
JackT ™ е новият авангарден тестостеронов бустер на Ultimate Nutrition с комбинация от три клинично дозирани съставки. 
JackT е научно изследвана тройка съставки, които ще ви помогнат да издигнете тестостерона си до нови висоти. 
Нашата смес за изпълнение има триада съставки, които ще повишат нивата на тестостерон, ще увеличат чистата мускулна маса и ще намалят естрогена.
Нашата комбинация от ефективност е съсредоточена около нашия ключов играч, Eurycoma longifolia (Longjack), активната съставка, която е клинично проучена заради своите драстични повишаващи тестостерона качества.

Клиничните проучвания демонстрират, че Longjack може да подобри нивата на тестостерон с 37% само за 4 седмици и също така да намали кортизола с до 16%, оставяйки мускулите непокътнати! 
В допълнение, Longjack също така е показал, че намалява умората, подобрява благосъстоянието и увеличава сексуалното влечение.1 Тази уникална формула използва мощния адаптоген, Ashwagandha (Withania somnifera), аюрведичен ботаник, който напълно оптимизира естествените процеси в тялото. 
Участниците, на които беше приложена Ashwagandha, показаха значително по-голямо увеличение на нивата на тестостерон (с 534% повече тестостерон в сравнение с плацебо), както и значително увеличение както на мускулния размер, така и на мускулната сила при упражнения за горната и долната част на тялото. 
Изследването също така демонстрира значително намаляване на процента телесни мазнини и подобряване на възстановяването на мускулите.2 Последният компонент на JackT ™ е нова съставка, DIM (3, 3'-дииндолилметан), която е насочена към "лоши" метаболити на естрогена, свързани с намаляване в тестостерон.
JackT ™ може да намали “лошия” естроген с до 45%. Клиничните проучвания показват предимствата на намалените нива на естроген, свързани с DIM добавки. Това намаление се постига чрез взаимодействието на DIM с прекурсори на естроген и предотвратяване на последващото превръщане във вреден естроген.3 
Trifecta смес от съставки на JackT ™ осигурява всеобхватен подход към подкрепата на тестостерона, като се справя с трите допринасящи фактора: производство на тестостерон, използване на тестостерон и намаляване на естрогена. Синергията между Longjack, Ashwagandha и DIM осигурява динамично 

Всеобхватно решение за засилване на естественото производство на тестостерон в тялото ви до оптималните му нива. Вземете JackT ™ и се измъкнете!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Купи за Мен

Изпрати като имейл на приятел

Бих приел този продукт като подарък от теб :-)

Купи Сега

Изглед на имейла

E-mail Settings

X